Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki elfogad úgy, hogy a melleim undorítóak?

Figyelt kérdés

Nagy melleim vannak, amik lógnak. De nem meg vannak ereszkedve, hanem konkrétan a mellbimbóim lefelé néznek. Szóval nagyon undorító szószerint lógó mellem van.

A baj az, hogy ráadásul ugye nagyok, így a férfiak egyből azt bámulják meg, így ha valamit akarnak tőlem, akkor azt hiszik, hogy valami szép, formás mellű nővel jönnek össze, ami ugye egyáltalán nem igaz. Szándékosan olyan ruhákba járok, hogy a mellemet valahogy elrejtsem, hogy ne látszódjon, hogy ilyen nagyok, de ez LEHETETLEN!

Van olyan férfi, akit annyira nem zavar ez?

Ja, és ne gyertek azzal, hogy eddzek vagy ilyesmi, mert ugye a mell az genetikailag olyan, amilyen, ezen semmilyen edzés nem segít, főleg, hogy sokat mozgok, mivel most fogyókúráztam, és fogytam egy 15 kg-ot. (nem, a túlsúlyra sem lehet ráfogni, ez ilyen, és most egyébként nincsenek megereszkedve, hanem ilyen a formájuk).

Szóval van arra esélyem, hogy ha egy férfi meglát meztelenül, akkor nem hányja el magát?

2015. okt. 19. 11:47
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tényleg köszönöm a válaszokat! :D

De nem, nem linkelek be olyan mellet. KEdves Tőletek, de ha látnátok, az csak undort váltana ki belőletek, higgyétek el, és nem tudnátok mit írni, csak kb ennyit, hogy, "hát... nem a külső a fontos, nyugi" :D

Tényleg köszönöm, hogy próbáltok segíteni - és segítettetek is, mert kezdem úgy érezni, hogy ha valaki igazán fog szeretni, akkor nem lesz neki fontos, hogy milyen a mellem. :)

Szóval tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! :)

2015. okt. 19. 14:16
 22/34 anonim ***** válasza:
90%

Le merném fogadni, hogy csak te tartod annak :D

Na, ide egy képet, de izibe!

2015. okt. 19. 14:38
 23/34 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy!

Megértetted a lényeget :)

2015. okt. 19. 14:39
 24/34 PearlDiver ***** válasza:
Az én barátnőm is meg van győződve róla, hogy nem szép a melle, pedig én egy 10-es esztétikai skálán simán legalább 8-ra értékelném.
2015. okt. 19. 15:31
 25/34 A kérdező kommentje:

#22 Nem, ha meglátsz egy ilyen mellű nőt a képen, nem hinném, hogy bármi szépet gondolnátok róla, nem véletlenül nem linkelek be képet, hiszen elég önbizalomhiányos vagyok, de köszönöm a válaszod :)

#23 Köszönöm :)

#24 kösz a választ, de én attól nem nyugszom meg, hogy a te barátnődnek jó a melle. :D

Mindegy, hátha lesz valaki, aki elfogad ilyennek. :)

2015. okt. 19. 15:51
 26/34 anonim ***** válasza:
Jelenleg a legnagyobb gondod az, hogy te nem fogadod el saját magad olyannak, amilyen vagy. Így mások is sokkal nehezebben fognak pozitívan állni hozzád.
2015. okt. 19. 16:12
 27/34 anonim ***** válasza:
Biztosan létezik! Egy normális pasi nem a melleid formájától teszi függővé a veled való kapcsolatát! /F.
2015. okt. 19. 18:04
 28/34 anonim ***** válasza:
Mekkora a melled? C kosár fölött már keveseknek marad meg feszesen, tényleg ne bánkódj. Amíg nem ér le a köldöködig, lógósnak sem mondanám. :)
2015. okt. 19. 18:11
 29/34 anonim ***** válasza:

S most mi lesz, ha belinkelsz egy hasonló képet? Jujj, biztos összedől a világ! XD

Ha máshogy nem, akk dobj egy privit.

Komolyan, tuti tetszetős.

2015. okt. 19. 18:56
 30/34 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfi (jómagam is) a nagy melleket szeretti és szerette mindig is. A természetes nagy melleknek pedig nincs labda formájuk (hála az égnek), mint a (ronda) szilikonoknak. Nevezhetjük ezt egy bizonyos mérték után lógásnak is, bár szerintem arról csak akkor beszélhetünk, ha látszik hogy a bőr nagyon meg van nyúlva és úgymond maga a mell, a szír nem töli ki az egészet, vagy hogy mondjam. De szerintem még a lógósabbak között is akad szép. Minden nagy mell szebb, mint a kicsik, számomra a kis mell az ami csúnya. ÉS egyébként a tied mennyire nagy? Mert ha tényleg nagyon nagy, óriási, akkor minimum melltartóban nagyon nagyon szexi!
2015. okt. 19. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!