Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki elfogad úgy, hogy a melleim undorítóak?
Nagy melleim vannak, amik lógnak. De nem meg vannak ereszkedve, hanem konkrétan a mellbimbóim lefelé néznek. Szóval nagyon undorító szószerint lógó mellem van.
A baj az, hogy ráadásul ugye nagyok, így a férfiak egyből azt bámulják meg, így ha valamit akarnak tőlem, akkor azt hiszik, hogy valami szép, formás mellű nővel jönnek össze, ami ugye egyáltalán nem igaz. Szándékosan olyan ruhákba járok, hogy a mellemet valahogy elrejtsem, hogy ne látszódjon, hogy ilyen nagyok, de ez LEHETETLEN!
Van olyan férfi, akit annyira nem zavar ez?
Ja, és ne gyertek azzal, hogy eddzek vagy ilyesmi, mert ugye a mell az genetikailag olyan, amilyen, ezen semmilyen edzés nem segít, főleg, hogy sokat mozgok, mivel most fogyókúráztam, és fogytam egy 15 kg-ot. (nem, a túlsúlyra sem lehet ráfogni, ez ilyen, és most egyébként nincsenek megereszkedve, hanem ilyen a formájuk).
Szóval van arra esélyem, hogy ha egy férfi meglát meztelenül, akkor nem hányja el magát?
Van. Szerintem sokkal rosszabb, ha egy mell kicsi, a tied legalább ruhában, melltartóban gyönyörű lehet, és ki tudja, lehet meztelenül is jól néz ki, csak te gondolod rosszul. Tudsz hasonlóról képet linkelni?
25F
Hát engem nem zavarna, én imádom a nagy melleket!
De ahogy olvasgatom: te egy egészen normális, csak kishitű naccsága vagy! Van még értéked a melleiden kívül is!
Hej, ha láthatnánk is a kérdezés tárgyát...:)
Valószínűleg csak te tartod undorítónak őket!
Én magam is nagy mell kedvelő vagyok.Sőt kifejezetten izgat ha lóg és érzem a súlyát:)
Sok kis mellű nő cserélne veled hidd el!
F40+
Köszönöm a válaszokat! :)
#4 - jó, hogy Te kifogtál egy ilyen fiút. :)
#5 köszönöm a szavaid, de mikor Te összejöttél a férjeddel, akkor még formás melled volt... most az egy dolog, hogy emiatt nem fog elhagyni a férfjed.
Tényleg köszönöm mindeni válaszát, nagyon kedvesek vagytok! :)
Viszont abban biztos vagyok, hogy nem csak én tartom undorítónak. Ha felraknék egy képet ide a mellemről, csak annyi szöveggel, hogy "Fiúk, tetszenek ezek a mellek?" akkor a legtöbben azt mondanák, hogy nem. De ez nem az ő hibájuk, ezért nem hibáztatok senkit.
Meg a legtöbb kérdésnél a férfiak azt írják, hogy kicsi és formás melleket szeretik, a nagyon nem szépek. Mármint az olyan lógósak, mint az enyémek.
De ettől függetlenül látom, hogy sok férfit ez nem érdekel! :) Ezt jó volt olvasni, köszönöm. :)
Tegyél fel a te melleidhez nagyon hasonló képet és megfogsz nyugodni a reakciókat olvasva.Mert úgy látom még mindig nem sikerült!(már akinek ez jön be)
Mert amit írtad is ízlések és pofonok.
Van akinek a kis mell jön be,valakinek meg nem is fontos.Mert popó vagy arc párti,stb.
Fogadd el önmagad!
De ha gondolod írhatsz privátot is és segítek.
"#5 köszönöm a szavaid, de mikor Te összejöttél a férjeddel, akkor még formás melled volt... most az egy dolog, hogy emiatt nem fog elhagyni a férjed. "
Félreértetted, bár én is félreérthetően fogalmaztam... nem a gyermekem apjával alkotunk egy párt jelenleg, tőle elváltam, és már lógó mellel jöttem össze a mostani párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!