Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám visszafojtani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csabawars kérdése:

Hogyan tudnám visszafojtani a szex éhségemet?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok. Még mindig szűz. Sajnos nincs bátorságom sokszor megszólítani a lányokat mert valami belül leblokkol mindig és átmegyek fogyatékosba ( hallgatok, szinte teljesen kiürül a fejem és ekkor nehezen tudok normálisan beszélni ha meg is próbálom.)

Szeretnék nagyon egy barátnőt. Egy szerelmet. De mivel egész életembe csak a szobámba ültem és senkivel se beszéltem ez nagyon nehéz. Próbálkozok de mindig elkap a depresszió és a lehangoltság különösen hogy körülöttem sokszor a szex a téma. Arra gondoltam talán ha valahogy sikerül visszafognom magam. Ha kevésbé forog az eszem a szex körül akkor könnyebben lábra bírnák állni. Bocsánat ha kicsit zavaros lett első olvasásra. És Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. okt. 18. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Keress egy barátnőt
2015. okt. 18. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
majdnem ugyanez vagyok. hm. De úgy tűnik mindig van rosszabb. Talán még jobb a helyzetem egy kicsit. Na mindegy, szerintem kezdj el valamit sportolni ha nem csinálod, illetve fogj neki valami hobbinak, aminek lehet közösségi ereje is. Tehát együtt lehet csinálni más emberekkel. Ha eljársz edzeni, illetve van valami szabadidős tevékenységed, azokkal lehet ismerkedni. Ha nem is csajozol be vele, de társaságod legalább lesz, akikkel el tudsz menni ide-oda.. és elindul.
2015. okt. 18. 21:34
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es . Köszönöm a gyors választ.:)

A sportolást már próbáltam.Igaz csak odabent vettem egy szobabiciklit meg súlyzóztam. Társaságba nagyon ritkán megyek mivel nem beszélek csak tehernek érzem magam ezért nincs senkim se mert mindenkivel mindig megszakítom a kapcsolatot. Emellett mikor mások beszélnek elkap a depreszió és az öngyilkossági hajlam.

Soha nem buliztam vagy utaztam emellett a szex se része az életemnek. Legtöbbször ez a téma ami mostanra akkora teher lett a hiánya hogy ezt váltja ki belőlem. Más férfiakkal nem szoktam beszélni egyszerűen meg undorodtam tőlük . Képzeld el mintha minden emberből a szörnyeteget látnád. Persze ha meg ismerem akkor ok de akkor is távolságot tartok. ( Ez a múltam miatt van. Láttam nőt akinek a pasija csikket nyomott el az arcán, volt olyan szerelmem<távkapcsolat> akit a pasija folyamatosan szidta az se zavarta hogy a lányt megerőszakolták emiatt tanúja voltam a leépülésének még a csávóját nem is érdekelte a dolog<az se zavarta mikor elhagyta a lány, egyszerűen továbbált> Látni amint a szeretett nőd vágja a kezét és bárhogy kiabálsz nem állíthatom meg szörnyű érzés. Szinte beleőrültem és egy nyers haragot ültetett belém. Ami még rosszabb hogy ön magamat se nézem többre és meg gyűlöltem magam. Mostanában próbálom magam össze szedni de nagyon nehéz.

Belül megvagyok győződve hogy senkim nem lesz és szűzen halok meg.Sajnos a családom se jó példa(különösem apám)

Igazából szeretnék kitörni ebből az életmódból. Sajnos olyan vagyok folyamatosan mint egy nő aki menstruál...

Hamar magamra veszem a dolgokat és elkap a sírógörcs és a rossz én nem leszek másra dühös ha valamit mondanak én ehelyett magamba tartom és magam ellen fordulok ami szintén nem jó. És ami még rosszabb ha úgy érzem valaki gyűlöl vagy nem kedvel kivetítem mindenkire. Bátorság magabiztosság kellene. Inni nem iszok és nem is birok (gyárba dolgozok nem kockáztathatom a meg élhetésem)

És sajnos útban van az hogy kivagyok éhezve. csak a szex jár a fejembe de ami az igazi vicc hogy valahogy számomra már az is perverz ha megérintené egy lány vállát. Ha meg beszélgetésről van szó majdnem ugyan az csak nem tudok megszólalni mert ellőjön az hogy csak magamban mondom ki, de kimondani nem merem mert rettegek hogy megbánthatom. Ez egy rettentő rossz szokásom :(

2015. okt. 18. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Ugyan én nálad fiatalabb lány vagyok, és a szexfüggőségedet nem, de a szociális problémáidat átérzem. (Természetesen sajnálom, a szexfüggőséged és megvonásod, de úgy gondolom, hogy nem a vágyad kéne elfojtanod. Jóindulatúnak tűnsz, és remélem, hogy lesz lehetőséged mélyebb kapcsolatot kialakítani valakivel.) Muszáj lenne kapcsolatokat kialakítanod, különben sosem fogsz megválni a depressziótól és az öngyilkos hajlamoktól.

Volt egy időszakom, amikor azéért nem beszéltem az emberekkel (Ez csak az ismerőseimre vonatkozik, a barátaimmal ekkor is nyílt tudtam lenni. Így én azért szerencsésebb voltam, mint te.) mert azt gondoltam, hogy biztos nem kíváncsiak rám, olyat mondanék, ami nem nyerné el a tetszésüket, amiért nem lenének rólam jó véleménnyel, kigúnyolnának, félreértenének... Ilyen és hasonló kétségeim voltak. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem olyan szörnyű ha valaki nem kedvel meg. Hiszen a az ember nem fontos neked. Akkor meg miért lenne fontos a véleménye? Valaki csak pozitívan reagál majd a közeledéseidre, és ha csak egy mosolyt kapsz vagy egy érdeklődő kérdést, azzal nyersz egy kis önbizalmat, ami segít majd folytatni a beszélgetést. Keress magadnak új társaságot, ahol evidens, hogy elkezdesz ismerkedni, például egy sportegyesületet, vagy bármilyenen társas hobbit, amit az emberek közösen űznek. Ott meg már nyugodt szívvel ismerkedhetsz. Ha valamilyen formában egy csapat vagy társaság vagytok, akkor tök normális, hogy beszélsz velük, sőt valószínűleg ők fognak kezdeményezni. Sport esetén lehet, hogy csak férfi ismerőseid lesznek, de ha van pár haverod, magabiztosabb leszel, és könnyebben fog menni a csajozás is. Csak erőltetni kell a beszédet. Az undorodat a férfiakkal szemben pedig próbáld leküzdeni. Gondolj arra, hogy mindig vannak kivételek. Például itt vagy te, aki ennyire tiszteli a nőket. Önhittség lenne azt gondolni, hogy te vagy az egyetlen normális, nem?

Ha pedig már sikerült haveri szintre fejlesztened a kapcsolatodat egy lánnyal. (Ami nem holnap lesz.) Akkor hozakodj elő neki ezzel a cigi-csikes történettel, elméleteiddel, mert ettől totálisan abban a tudatban lesz, hogy te valami kissé lelkileg sérült szuperszent vagy, aki másabb mindenkinél. Nekem legalábbis tök szimpatikus lettél tőle.:D

2015. okt. 18. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, az évek alatt csökken a tesztoszteron termelés, és elmúlik a probléma :)
2015. okt. 18. 22:42
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es köszönöm ez azért jól esett. Kicsit felvidultam. :)

Tudom de... Hogy fogalmazzak én mindig egyedül voltam és már sokszor hallottam hogy aranyos vagyok. Régen megpróbáltam ebből kis önbizalmat nyerni. De túl sokszor hallottam. És aki felé próbálkoztam az könyörtelenül a barátzónába rakott és mindig azt kellet hallgatnom hogy épp hányadik pasi törte össze a szívét. És megmondta hogy rám nem bír így tekinteni( a 2. szerelmem konkrétan kimondta ezt és volt egy másik lány aki tetszett ő pedig mindig mással volt.) Arról hogy őfog megnyílni nekem az 1. szerelmem pont így volt soha nem felejtem el.( távkapcsolat) Ő vallott nekem szerelmet 1 év ismeretség után. Majd elvesztettem. Mikor megkérdeztem mit rontottam el ( nem vesztem vele össze csak mosolyogtam mikor mondta hogy dob és már van is egy másik pasija )Annyit mondott mindent tökéletesen csináltam annyit mondott csak hogy a gyerek közelebb volt. Én ekkor fordultam magamba számomra a semmi eggyet jelentett hogy még a létezésem is rossz. talán szégyen egy férfira de mai napig rám jön a sírógörcs mikor rá gondolok. egy másik rossz szokásom hogy nem birok senkit se elengedni és még nem jön valaki más akkor egyszerűen összeomlok és végig a múltamon kezdem magam emészteni pedig ez már 4 éve volt. :(

Amit még nem említettem (bocsánat elkalandozok gyakran) hogy félek elmenni máshova. tudod az egész életemet a szobámba éltem le. Emiatt nem vagyok se ahoz szokva hogy bulizni vagy társaságba menjek se pedig hogy ismerkedjek. olyan ijesztő minden belül meg ijedek.

Talán csak jól le kellene innom magam hátha az segítene hogy megtegyem az első lépéseket>.< A másik amire én gondoltam az az hogy fizetős nőhöz menjek. Az talán helyrerakna .De ezen mindig elbizonytalanodok. Mármint első alkalmat csak úgy eldobni ami elméletileg a legkülönlegesebb. (az megint más hogy inkább kiszaladnék a világból minthogy ilyen szemtelenséget kérdezzek bárkitől) Azért köszönöm ezt a kommentet is hasznos :)

2015. okt. 18. 22:58
 7/10 A kérdező kommentje:

5-ös ez viszont egy másik dolog amitől rettegek. hogy elvesztem a fiatalságomat teljesen kapcsolat nélkül.

Csak ideglenesen akarom lecsökkenteni hogy legalább egy kicsit több esélyt adjak magamnak. Én nem tartom ezt egy rossz tulajdonságnak hogy "eleven" vagyok . Ha van az embernek egy párja az soha nembaj ha készen vagyok mindig boldoggá tenni a szerelmem.

2015. okt. 18. 23:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen sokat írok egyszerűen úgy érzem megfelelő választ kell adnom és senkit se hagyhatok értetlenül/zavarodottan :(
2015. okt. 18. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
kell egy fekete maszk, egy kisbusz és cloroform! nekem bevált! ;)
2015. okt. 19. 01:31
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es Ezt inkább passzolom XD Azért köszönöm :)
2015. okt. 19. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!