Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? A normális válaszokat köszönöm.
Több éve vagyok úgymond "szexuálisan aktív", volt évekig tartó komoly kapcsolatom, laza kapcsolatom, egyéjszakásom, de valahogy nekem nem természetes dolog a szex. Nem tudok ráhangolódni, inkább csak kötelességből csinálom. Nem azt mondom, hogy nem érdekel, mert igenis érdekel. És ameddig valakivel nem jutok el addig a pontig amikor ténylegesen sor kerülne rá, baromira kívánom is a dolgot. De amint elkezdenek lekerülni a ruhák, vége. Onnantól már csak azt várom, hogy mikor lesz vége. Nem szeretem azt sem, ha egyáltalán hozzám nyúl a partnerem. Onnantól kezdve, hogy az első szex megvolt, a többinél már be sem indulok, mert úgyis tudom hogy ugyanaz lesz mint korábban.
Most is komoly kapcsolatban vagyok, a párom nagyon megértő, de tudom hogy ez így nem normális. Ma próbáltunk beszélgetni a problémámról, mondtam neki hogy igazából csak az ő kedvéért van szex, de az sem megoldás hogy csak hagyom magam és fekszek mint egy darab fa, és reménykedek hogy hamar végez. Mert már ott tartunk, hogy ha kedve van hozzá akkor rám fekszik, beteszi, aztán majd egyszer befejezi. Mondhatjuk úgy is, hogy kiszolgálja magát. Ez régebben nem így volt, próbált velem is foglalkozni, de látta hogy a kezdeti lelkesedés után teljesen lefagyok. A sokadik ilyen után meg már rájött, hogy feleslegesen csinál bármit, semmi pozitív reakciót nem vált ki, most meg már azt sem akarom, hogy hozzám érjen. Nem azért mert nem szeretem. Szeretem, külsőleg és belsőleg is tökéletesnek látom, nem akarom elhagyni. Amikor mással voltam, akkor is ugyanez volt a helyzet, ezért az nem megoldás ha keresek mást. Illetve megoldás, egészen az első szexig.
Próbáltam a neten keresgélni, hátha valakinek már volt hasonló problémája, de semmit nem találtam.
Nem vagyok aszexuális, mert érdekel a szex, és szeretném hogy nálam is működjön.
Szerintetek mi lenne a megoldás? Lehet ezen egyáltalán változtatni? Vagy nyugodjak bele, hogy így maradok? Esetleg játsszam meg magam, hogy legalább neki ne legyen ennyire kellemetlen a helyzet?
Szia.
Már pedig, egyszer nyitnod kell. Valakinek el kell hogy mond. Az a baj,hogy ez a probléma amivel küzdesz,túl mutat egy ilyen,levelezgető anonim tanácsadón.
Talán így külső szemlélőként, azt tudnám tanácsolni,hogy próbáljátok újra kezdeni az egész kapcsolatotokat.A nulláról.S a párod fektessen nagyobb hangsúlyt a romantikára,próbáljon stimulálni,stb.
Vagy szexuálpszichológus felkeresése!
Remélem mielőbb, sikerül megoldást találni a problémádra!
Már ahhoz is nagyon össze kellett szednem magam, hogy ide kiírjam egyáltalán.
Többször próbáltuk már a nulláról kezdeni, tartottunk kisebb nagyobb szüneteket, olyan is volt, hogy a szünet alatt mással voltunk együtt. De az újrakezdés utáni első alkalom soha nem lesz olyan, mint a legelső. És nekem másokkal sem működött a dolog.
Kedves kérdező.
Nem szokásom meghátrálni. Általában,ha nem tudok elfogadható tanácsot adni, inkább csöndben maradok!
Jelen esetben, a tanácstalanság hatalmasodott el, ami nagyon nagy baj. Mert az amit tanácsoltam,s elmondásod szerint,már az sem működött.Ez még inkább átláthatatlanná tette, a probléma megoldásához vezető utat.
Csak jó kívánsággal tudok szolgálni.
Remélem, valamilyen úton módon, de lesz megoldás a problémátokra.
Üdv.
Keress fel egy pszichológust. Jó eséllyel lelki eredetű a para és így valószínűleg tudna segíteni. Megértem az ellenérzésed, nekem is volt nem kevés. Adj egy eselyt a dolognak és mondd el majd neki azt is, h nem tudsz egy idegennek nyílni. Ennek megfelelően fog majd veled dolgozni.
Csak rajtad áll, egy próbát mindenképp megér. Hisz mi a legrosszabb ami történhet. Max marad minden a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!