Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál velem a fogamzásgátló? Normális, hogy így változik a viselkedésem?
3 hete szedem a fogamzásgátlót, és kb. 2 hete folyamatosan hangulatingadozásaim vannak, egyszer legszívesebben elkezdenék sírni (pedig ritkán szoktam), máskor útálok mindenkit, de van, hogy örülök mindennek.
Már a párom is mondta, hogy megváltoztam, tiszta hisztis lettem, nem mindig szeretem a közelségét, vagy ha simogat, az is inkább irritál. A szexuális vágy is nagyon lecsökkent, jó, ha heti 1x akarok szexelni, de akkor sem az igazi, mint ami régen volt..
Így megváltoztat a fogamzásgátló? Arról nem is beszélve, hogy már 1 hete fájdogál a hasam..(mármint nem a gyomrom, hanem a méhem/petefészkem).
Szedjem tovább, mert jobb lesz, ez csak a kezdetben van így, vagy másik gyógyszerre kéne váltanom?
22N, most először szedek fogamzásgátlót, Lyndinette 75/30..
Nem normális, de előfordul. Mellékhatás.
Esetleg megpróbálkozhatsz másik fajtával, hátha az jobb lesz, de ha az sem válik be, inkább maradjatok az óvszernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!