Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? A normális válaszokat köszönöm.
Több éve vagyok úgymond "szexuálisan aktív", volt évekig tartó komoly kapcsolatom, laza kapcsolatom, egyéjszakásom, de valahogy nekem nem természetes dolog a szex. Nem tudok ráhangolódni, inkább csak kötelességből csinálom. Nem azt mondom, hogy nem érdekel, mert igenis érdekel. És ameddig valakivel nem jutok el addig a pontig amikor ténylegesen sor kerülne rá, baromira kívánom is a dolgot. De amint elkezdenek lekerülni a ruhák, vége. Onnantól már csak azt várom, hogy mikor lesz vége. Nem szeretem azt sem, ha egyáltalán hozzám nyúl a partnerem. Onnantól kezdve, hogy az első szex megvolt, a többinél már be sem indulok, mert úgyis tudom hogy ugyanaz lesz mint korábban.
Most is komoly kapcsolatban vagyok, a párom nagyon megértő, de tudom hogy ez így nem normális. Ma próbáltunk beszélgetni a problémámról, mondtam neki hogy igazából csak az ő kedvéért van szex, de az sem megoldás hogy csak hagyom magam és fekszek mint egy darab fa, és reménykedek hogy hamar végez. Mert már ott tartunk, hogy ha kedve van hozzá akkor rám fekszik, beteszi, aztán majd egyszer befejezi. Mondhatjuk úgy is, hogy kiszolgálja magát. Ez régebben nem így volt, próbált velem is foglalkozni, de látta hogy a kezdeti lelkesedés után teljesen lefagyok. A sokadik ilyen után meg már rájött, hogy feleslegesen csinál bármit, semmi pozitív reakciót nem vált ki, most meg már azt sem akarom, hogy hozzám érjen. Nem azért mert nem szeretem. Szeretem, külsőleg és belsőleg is tökéletesnek látom, nem akarom elhagyni. Amikor mással voltam, akkor is ugyanez volt a helyzet, ezért az nem megoldás ha keresek mást. Illetve megoldás, egészen az első szexig.
Próbáltam a neten keresgélni, hátha valakinek már volt hasonló problémája, de semmit nem találtam.
Nem vagyok aszexuális, mert érdekel a szex, és szeretném hogy nálam is működjön.
Szerintetek mi lenne a megoldás? Lehet ezen egyáltalán változtatni? Vagy nyugodjak bele, hogy így maradok? Esetleg játsszam meg magam, hogy legalább neki ne legyen ennyire kellemetlen a helyzet?
volt egy ilyen csajom régebben. Mondta hogy inkább elmegy k.urvának, úgysem érez semmit. Nemtudom mi van most vele...
Azt sem tudom, hogy ezt ki lehet-e "kezelni" szexuálpszichológus által, de én szkeptikus vagyok sajnos.
Amúgy meg nem minden a szex, annélkül is simán meg lehet lenni!!
Tudom, hogy nem minden a szex. De egy normális párnak van normális szexuális élete. Nem úgy élnek, mint a testvérek.
És lenne rá igényem. Ha megnézek pl. egy romantikus filmet, amiben van egy iszonyat vonzó pasi, egyből arra gondolok, hogy "húúúú, tudnék vele mit kezdeni".
Vagy ha az utcán meglátok valakit aki bejön külsőre, vagy ha nem is külsőre de az illata...
A legkülönbözőbb dolgok miatt rá tudok gerjedni valakire.
A héten vittem a kutyámat állatorvoshoz, nem egy szép ember, idősebb is (45 körüli), de amikor láttam hogyan bánik a kutyával, már attól eszembe jutott hogy milyen lenne vele egy szenvedélyes szex. Persze nyilván nem fog soha megtörténni, csak írtam egy példát.
Lehet, hogy az a gond, hogy akikkel együtt voltam, azok közül talán az első kettőnek volt valamennyi tapasztalata, a többinek szinte semmi? Mindig tőlem várták, hogy tanítsam őket. Hiányzott belőlük az a férfias határozottság, amikor látom hogy valaki tudja mit csinál. De az is lehet, hogy ezt már csak belemagyarázom. Biztos vagyok abban, hogy bennem van a hiba, nem akarom másra kenni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!