Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg lehet hódítani egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet hódítani egy olyan pasit, akinek nem jövök be külsőleg?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bányarém, de tudom hogy nem az ő esete, ezt finoman említette is. Amúgy meg nagyon jól kijövünk, napi szinten dumálunk elvagyunk. Van értelme?

2015. okt. 15. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsi az esély rá. Max ugy tudnam elképzelni h már hosszu ideje nem volt csaja és iszogattok valahol majd letámad téged. És abbol kialakul egy kapcsolat.
2015. okt. 15. 09:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, rossz lesz olvasni, de szerintem, mutasd ki fele, hogy te szeretnél tőle többet, ha visszautasitast kapsz, akkor meg inkább kerüld el, annál rosszabb nincs mikor, ábrándozol, mindennap látod, és reménykedsz, hátha. Nekem sok olyan barátom van aki nőnemű, sose feküdtünk le mert nem jön be külsőleg, s ha megkérnenek sem mennek bele.
2015. okt. 15. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. febr. 27. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!