Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg lehet hódítani egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet hódítani egy olyan pasit, akinek nem jövök be külsőleg?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bányarém, de tudom hogy nem az ő esete, ezt finoman említette is. Amúgy meg nagyon jól kijövünk, napi szinten dumálunk elvagyunk. Van értelme?

2015. okt. 15. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
vetkőzz le neki lehet az segít valamibe indítani vagy mondjuk felállítani
2015. okt. 15. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
persze, szerinted mindenki az ideáljával él?
2015. okt. 15. 00:06
 3/13 A kérdező kommentje:
akkor miért van az, hogy az összes kérdésnél, ahol azt kérdezik hogy számít-e a külső, mindenki azt válaszolja hogy persze, ne legyél naiv...
2015. okt. 15. 00:12
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
pl nekem az a szablyom h a csaj levetkőzik de monjuk nem tetszik akkor megduom csak a tisztelet kedvért
2015. okt. 15. 00:19
 5/13 A kérdező kommentje:
utsó: :D oké, de én komoly kapcsolatra gondolok, nem csak sexre...
2015. okt. 15. 00:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem vagy az abszolút ideálja, de tetszel neki, úgy esélyes.

de ha egyáltalán nem jössz be neki... az gáz.

2015. okt. 15. 00:33
 7/13 anonim ***** válasza:

"akkor miért van az, hogy az összes kérdésnél, ahol azt kérdezik hogy számít-e a külső, mindenki azt válaszolja hogy persze, ne legyél naiv..."

Mert az összes nőnek a külső (és persze a rang, pénz) a legfontosabb. Fordítva ez már nem áll, úgyhogy simán jó lehetsz nála, még ha nem is te vagy az ideál.

2015. okt. 15. 00:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy meg lehet. Nekem a legtöbb barátnőm nem volt túl szép, bár volt nagyon szép is, de akkor őt még nem láttam amikor már nagyon kedveltem.

Igazából itt kb az a lényeg, ha levetkőzöl akkor azért legyen biológia :) És ha kedvel akkor nyert ügyed van.

Attól is függ egyébként, hogy hány éves. Ha fiatalabb akkor még ne légy biztos az ügyben.

F

2015. okt. 15. 00:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze! Aki a kulsod alapjan itél meg,azzal vmi baj van.
2015. okt. 15. 05:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kapcsolathoz fel is kéne tudni mutatni valamit! Ha nem vagy csúnya, akkor simán van esélyed! Mással lesz a gond!
2015. okt. 15. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!