Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pasik átlagos de valódi vagy tökéletes de irreális nőket szeretnétek látni az újságokban, címlapokon?
Voltak és vannak ilyen törekvések, pl. "Dove valódi nők kampány'', és olvastam csináltak Barbie babát valódi, átlagos nő arányaival hogy ne ébresszen már a kislányokban testképzavarokat....
Ti férfiak, mennyire értetek egyet azzal, hogy címlapokon, újságokban ugyan csinos, de valódi, nem tökéletes nőket mutassanak és ne agyon retusált, photoshoppolt a valósághoz nem túl közeli nőket?
Vagy jobb szeretnétek legalább képeken tökéletes nőket látni, ha már a valóságban nem nagyon szoktatok látni vagy keveset? (Az egyik playmate, Bódy Sylvi állítólag durván beszólt ezeknek a valódi nőknek, hogy szerinte a férfiak tökéletes nőket akarnak látni maguk körül....Nos ő csak tudja).
"Miért nem olyan nő az etalon, amelyik mondjuk magas vagy középmagas, jó alakú, nagy a melle, kerek a feneke, szép az arca és a haja?"
Van, akinek ilyen az etalon. Nyugi, van itt olyan kérdés is, akinél szemmel láthatóan az a zavaró, hogy a nagy mellű lányokat bírják a pasik...
Az addig oké, hogy zavarnak a modellek, de egy modellnek is lehet szép arca és haja, meg kerek feneke is (pici kerek is van).
"Amennyi modellt én láttam kifutón, mind eléggé sovány volt és olyan fejet vágtak mint akik a kivégzésükre várnak, egyik se mosolygott vagy vágott élettel teli arcot. "
Ez a feladatuk... Egy kifutón nem a modell a lényeg, hanem a ruha. Konkrétan megmondják nekik, hogy jellegtelen fejet kell vágni. De ha megnézel egy Victoriás reklámot, ott már megy a mosolygás ezerrel.
Mivel neked ki van írva a neved, ezért téged azon is hívlak BetépettKacsa.
''Kedves kérdező, a külső nem minden'' :-D Vicces volt látni, hogy pont te írod ezt, mikor jóval később kritizálod a Dove-os nőket hogy fúúúú hogy néznek ki, ducik, nem szépek és nem áll fel neked rájuk, meg hogy hogy fognak kinézni 10 év múlva, lóg a mellük, jajjjj....És hogy egy igényes nő figyeljen oda magára....
Elmondom, egy átlagos vagy egy vékony nőre is ez a sors vár 10 év múlva, ha nem figyel oda magára (az hogy valaki igényes, nem testalkat kérdése), hogy lógni fog nemcsak a melle, de a feneke is (láttam már vékony nőt, kicsi de lógó mellekkel egy szál topban melltartó nélkül és narancsbőrös combbal).
Szóval ennyit arról neked a külső nem minden, álszent duma, neked főleg a külsőség számít mert ha valaki nem felel meg neked kicsit sem vagy kicsit is lóg rajta valami akkor mehet a levesbe. Ezzel az erővel, ha megöregszel és nagy sörhasad lesz, elkezdesz kopaszodni és ráncosodni, téged se szeressen továbbra is a párod mert nincsen kockahasad és feszes feneked, hanem cseréljen le egy fiatalabbra.
Ha én szeretem a másikat, akkor én sportosan is, és kevésbé sportosan is szeretem, kövéren és soványan.
Más kérdés, miért történik valakivel hogy sovány vagy kövér lesz. Ha betegség vagy baleset, minimum mellette állok.
Ha valakit zavar a hirtelen változás, mert az illető elhanyagolta magát, vannak módszerek amikkel rá lehet vezetni az illetőt tegyen magáért (de nem bunkó módon, de ez egy másik téma).
A tökéletes nők valóban nem tökéletesek, mivel tökéletes ember egyszerűen nem létezik, csak a média meg az újságok próbálják elhitetni, beleültetni a fejünkbe, mi a szép, mi a tökéletes, azt kell szeretni és ahhoz kell igazodni (szerintük).
És sajna nemcsak buta emberek esnek áldozatul ennek a testmániának, értelmes nők és férfiak zavarodott énképpel, sérült nőiséggel/férfisággal.
A tökéletesnek kikiáltott nők mint írtam nem tökéletesek, mert ahogy beállítják őket újságokban, semmi közük a valósághoz.
Azt nem írtam, a csontkollekció típus nem létezik, szerintem neked vannak szövegértési problémáid, világosan megfogalmaztam, mindenki más megértette rajtad kívül.
Létezni léteznek, vannak, csak éppen a nők többsége nem így néz ki mint ők, hogy magas és vékony, keskeny csípőjű, vékony karú és combú. Mégis őket állítják be etalonnak, tökéletesnek, engem ez zavar, ez számít felsőkategóriásnak, akikkel menő a hollywoodi színészeknek, gazdag üzletembereknek, hírességeknek megjelenni és mutatkozni, kezdeni. És sok modell él is a lehetőséggel, hogy ezáltal felkapottabb legyen a neve ha bekerül a bulvárlapokba.
Attól irreális lények, hogyha megnézed a képeiket, és megnézed őket a valóságban, ordítani fog a különbség, lehet az illetőt az életben meg se ismernéd. Nem a valódi arcát vagy alakját látod a magazinban.
Az újságok esetén valóban az a cél, hogy valaki a lehető legjobb formájában legyen, ha nem az illető ismert vagy kevésbé ismert ember, de a szerkesztők, fotósok szempontjából is fontos hogy még eladhatóbb legyen a lap, mutatósabb.
Képzeld, nem. Ha készülne rólam kép, nem akarnám, hogy túlságosan átalakítsák az arcomat ahogy kinézek. Ha én annyira jól akarok kinézni, más módszerekhez folyamodom, mint edzés, fodrász, szépségápolás, öltözködés.
Ha retusálni is akarnának, nem akarnám, hogy túlságosan átalakítsanak, legfeljebb minimálisan, hogy attól még úgy nézzek ki rajta, mint az életben.
Ha hagynám hogy túlságosan átalakítsák, az már nem én lennék, nem lenne sok köze a valósághoz.
Ugyanúgy, ami az újságokban van, az hazugság.
Létező emberek úgymond, de átalakítva.
Amúgy van olyan híresség (most nevet nem tudok mondani em jut eszembe), aki szigorúan megmondta a fotósoknak és szerkesztőknek, hogy nem szeretné, ha az újságba bekerülő képeit retusálnák vagy túlságosan retusálnák, szeretné a hibáit is felvállalni. Nem mindenki ilyen aki úgymond a valóságnál is jobban akar kinézni egy képen.
És nem az a gond, hogy akik belekerülnek jól akarnak kinézni, hanem hogy úgy kerülnek be az újságba, ahogy ők se tudnának kinézni soha. Mégis őket dugják az orrunk elé, hogy tessék, így kell kinézni, hisz nézd ők milyen tökéletesek!
Egyszer a tv-ben mutattak egy csajt, fotómodell volt, tök semmilyen volt, de mutatták a képeit, hát azoknak sem volt semmi köze a valósághoz, mintha nem is ő lett volna. Ezt maga a csaj is elismerte, hogy szépnek szépek a képei, csak éppen nem ő az rajtuk.
Ha tudni akarod, milyen egy átlagos nő, néz körül az utcán, milyen nőket látsz. Átlagos alatt azt értik, amiből a legtöbb van. A statisztikai adatoknak te is utána tudsz nézni ha felmész az Internetre, hogy pl. nők átlagos testmagassága, lábmérete, súlya, stb....Elvileg ami ezektől eltér az már nem átlagos, hanem átlagnál kisebb vagy nagyobb.
''Attól hogy valaki szebb, vagy vékonyabb, máris irreális, vagy tökéletes lesz a szemedben? Nekem ez puszta irigységnek tűnik. ''
Annyira szánalmas már, hogy amikor egy nő esetleg kritikával illet egy másik nőt, akkor az már biztos irigy. Engem viszont ez idegesít és eléggé untat.
Most ha én rámondom akár egy túlsúlyos nőre, hogy kövér, akkor már irigy vagyok, irigy vagyok a testsúlyára? Vagy egy plasztikázott nőre azt mondom, nem szépek a műmellei, akkor biztos irigykedek a felfújt lufijaira? Nevetséges.
Aki tényleg irigy, az mindenkit kritizál. Én pedig női szemmel is elismerem, ha valaki szép vagy csinos, vagy jó alakú.
Pasikra is rá lehetne mondani amúgy, hogyha fikáznak egy jó nőt ilyen olyan dolgokért, hogy tudom is én, nem jó a frizurája, vagy az öltözködése, vagy egy anyajegy van a karján, stb., az biztos irigykedik rá hogy az a nő jobb külsőleg mint ő férfiban.
Mert ilyet is ismertem, pasi ismerőst, azt figyeltem meg minden nőt fikáz, a legszebb, legcsinosabb nőket is. Mindez miért? Mert ő igenis irigykedett!!! Arra hogy több lehetőségük van a jobb pasiknál mint neki a jó nőknél, plusz feszültséget okozott benne hogy úgy vélte neki nincs esélye náluk és szóba se állnak vele.
Egyáltalán nem irigykedek más csinos, vagy vékonyabb nőkre.
Vannak vékony nők között is csinosak, viszont van egy határ.
A modellek többsége igenis túl sovány, gebe, nem szép. A túlzott soványság kóros.
Lehet valaki vékony de attól még nőies, formás, nem pedig olyannak kinéző mint a piszkafa.
Szóval ennyit rólad, ha nem sikerült bármit is megértened, akkor nagyon sajnálom.
Pedig elvileg ez is az úgymond tökéletességhez tartozik, hogy egy nőnek legyen melle, (a férfiak többségénél elég ha közepes) tökéletesnek az számít hogy nagy, kerek, feszes, nem lóg, és természetes (nem labda alakú).
Az is ízlés kérdése, hogy valaki a kicsi melleket szereti, vagy azt ha valaki lapos, vagy azt ha valakinek túlságosan nagyok.
Mert azért nem mindegy mennyire nagy, legtöbb pasinak nem tetszik ha valakinek a testalkatához képest túlságosan nagy.
Lehet egy modellnek szép arca, nem mondom, de kevesebb. Legtöbbjük olyan semmilyen smink nélkül, állítólag pont azért mert jobban alakíthatóak.
Na meg a modellszakmában nem is a szépség számít, hanem hogy az illető modellnek érdekes vagy karakteres arca legyen. Lásd Kate Moss, nem mondanám "klasszikus'' szépségnek, mégis milyen sikeres modell, állítólag a kisugárzása és érdekes arca miatt. Nekem nem tetszik, főleg nem smink nélkül, de ez csak egy vélemény.
Vagy az év felfedezett modellje, Lily Cole, legtöbb férfi ismerősöm szerint elég ijesztő alien feje van.
És vedd figyelembe, a legtöbb férfi divattervező meleg, nyilván nem nőies nőket fognak választani.
Ja és hallottam a modelleknek elég stresszes a munkája, mindig fogyózniuk kell, sokat utaznak, nem ők határozzák meg milyen lesz a hajuk és a sminkjük, mindenbe beleszólnak mit vegyenek fel hogy nézzenek ki (semmi beleszólásuk), és némelyek még drogoznak is hogy el tudják viselni ezt a stresszt. Így nem csoda ha nem valami örömteli az arcuk a kifutón.
Nem mondom hogy nem lehet egy modellnek szép arca, haja, és feneke, de akkor se tökéletesek, és nem nekik kéne etalonnal lenniük, és csakis kizárólag őket mutogatni, mint ideált, hiszen rajtuk kívül vannak más fajta testalkatú, de attól még csinos nők.
Vannak körte, alma, homokóra alkatú nők, azok közt is vannak csinosak. Vannak sportosabbak, aerobikosak is.
Szerintem más fajta nőket is kéne mutogatni, akik mind-mind más típusúak alkatra, hajszínre, bőrszínre, de attól még szépek és csinosak, sportosak de attól még nőiesek.
Nem ezeket a sovány gebéket, piszkafákat. Hisz ha veszünk egy átlagos testalkatú nőt normális csípőszélességgel és magassággal, akárhogy fogyózik vagy edz, sose lesz olyan magas és olyan keskeny csípőjű mint ők.
Én azért megdugnám, pedig jóképű fiatal férfi vagyok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!