Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pasik átlagos de valódi vagy tökéletes de irreális nőket szeretnétek látni az újságokban, címlapokon?
Voltak és vannak ilyen törekvések, pl. "Dove valódi nők kampány'', és olvastam csináltak Barbie babát valódi, átlagos nő arányaival hogy ne ébresszen már a kislányokban testképzavarokat....
Ti férfiak, mennyire értetek egyet azzal, hogy címlapokon, újságokban ugyan csinos, de valódi, nem tökéletes nőket mutassanak és ne agyon retusált, photoshoppolt a valósághoz nem túl közeli nőket?
Vagy jobb szeretnétek legalább képeken tökéletes nőket látni, ha már a valóságban nem nagyon szoktatok látni vagy keveset? (Az egyik playmate, Bódy Sylvi állítólag durván beszólt ezeknek a valódi nőknek, hogy szerinte a férfiak tökéletes nőket akarnak látni maguk körül....Nos ő csak tudja).
A felsőt. De csak a kettő közül.
Tudod kiket választanék leginkább? A kettő közöttieket.
Hagy mutassam meg milyen nőket választanék legszívesebben. Nem szupermodelleket (felső), hanem átlagosan szép lányokat. Nem erősen átlagos, átlag alatt, átlag arcú és teltkarcsú testű nőket (alsó), hanem szép arcú mindennapi lányokat. Ilyeneket:
13: Igen igazad van. Viszont wlkezdted mondani de nem fejezted be teljesen, ezért hagy tegyem meg:
Szerintem a kérdező 11-esben lévő képén az alsók meg megint az alsó véglet.
A képen a felső sor olyan, hogy olyanokat nem dugok soha az életben, ha nem vagyok szupergazdag, szuperjóképű vagy hasonló.
Az alsó sor meg olyan, hogy éppen csak talán megdugnám őket. Talán, ha nincs jobb, mert azért még felállna rájuk.
A 12-es válaszomban lévő átlagosan jó csajok azok, akik tudom hogy a valóságban is elérhetők számomra és emellé jól is néznek ki és tényleg őszintén vonz a 2 képen lévők 80%-a.
A tökéletes mint olyan, önmagát zárja ki a létezésből, de ez filozófiai kérdés.
A gond valóban a reklámokkal és a tömegek agymosásával van, viszont az is gond, hogy csak agyilag nulla embereket lehet így befolyásolni... Gondolom lassan sejted, hogy mi is a probléma.
A kérdésedre válaszolva pedig, olyan az ízlésem amilyen. Az, hogy a párom kinek milyen lenne, nem rajtam múlik. Nekem tetszik, nem modell alkat, de azok nem is vonzanak. Annyi erővel egy pet palackra is felrakhatok 2 seprűnyelet. Volt már vékony barátnőm, de az ilyen éheztetett nőket nem szeretem. Ráadásul a legtöbbnek igencsak olyan arca van, hogy nem szívesen ébrednék mellette.
26/F
Kedves kérdező, a külső nem minden, és a férfiak többsége nem nézeget ilyen újságokat. A szerinted "tökéletes, de irreális nők" 1, nem tökéletesek, mivel nincs tökéletes nő, 2, nem irreálisak, mert élnek és léteznek, ez a csontkollekció típus is létezik, attól hogy szerkesztgetik a képeiket, még nem lesznek holmi irreális lények. Ennyi erővel minden megszerkesztett, photoshoppolt vagy instagramos képen irreális nők és férfiak vigyorognak a kamerába. Mivel újságok címoldalán szerepelnek, ezért még jó hogy minél mutatósabbá akarják őket tenni, a szépséghibákat el akarják tüntetni. Ha te lennél címlapon, te is a legjobb képet akarnád magadról megmutatni, nem? Erről ennyit.
Átlagos nők alatt mit értesz? Milyen is egy átlagos nő, egészen pontosan? Minden mérete, a súlyától a magasságáig, a mellméretétől a csípőjéig az országos statisztikai átlagértéknek megfelelő? Erős példa, kicsit kukacoskodás is, de remélem érted, miről beszélek. Kicsit fogalomzavarral küzdesz, vagy nagyon rosszul fogalmazol, de engem nagyon idegesítenek ezek az "átlagos nő", "tökéletes nő" meg "valódi nő" szavak. Mi az a valódi nő? Attól hogy valaki szebb, vagy vékonyabb, máris irreális, vagy tökéletes lesz a szemedben? Nekem ez puszta irigységnek tűnik.
Az általad belinkelt nők közül egyiket sem "választanám", mivel nem az én korosztályom, még csak nem is az eseteim. A felsők nyilván a irreális, tökéletes példányok (legalábbis szerinted), az alsók pedig a valódiak. Hát az alsó sor nekem már ducinak számít, és nem arra gerjedek, ráadásul az arcuk sem tetszik, nem aranyos. Inkább olyanok, mint a malackák :) A V's secretes lányok pedig túl soványak, nincs mit rajtuk fogni :)
#12 válaszoló, az első link nem tetszett, a második viszont annál inkább. Tanulságos volt látni, hogy a szürke, slampos viselet micsoda alakot rejthet :) Fel is állt a cerka, főleg a bal szélsőnél :D Olyan cuki volt :D
19/F
Igyekszem válaszolni mindenkinek.
#12-es, megnéztem még egyszer a Dove-os képet, és összehasonlítottam az általad belinkelt képpel. Azért nagyjából majdnem hasonlítanak, talán akiket te belinkeltél azok a nők valamivel vékonyabbak, teljesen átlagos testalkatuk, cicijük van.
A Dove-os képen van olyan nő az egyik, jobbról a harmadik amelyiknek majdnem olyan testalkata van derékig, a lábai egy kicsit vastagabbak, vagy balról a hatodik, majdnem a középső, na ő teljesen.
Én azt mondanám, a te képeden majdhogynem teljesen egyforma testalkatú lányok vannak teljesen átlagos méretekkel, a Dove képén pedig mindenféle, duci, kicsivel vékonyabb, fekete illetve színes bőrű....Olyan nő akik a mindennapi életben megtalálhatóak, akik közül legtöbben az utcán mászkálnak, hisz azért nem mindenki egyforma, vannak hasonlóságok és kevés különbség, és vannak a kirívó esetek, mint túl sovány és túl kövér.
Ízlése válogatja kinek mi jön be, de azért köszönöm, hogy mutattál ilyen képet is, hogy valakinek tényleg az átmenet jön be nem pedig a végletek egyike.
#14, egy valamire válaszolj kérlek, azt írod a felső sort (amelyiken modell lányok vannak), azért nem választanád, mert hogy az életben nem kapnád meg egyiküket sem, mert nem tartod magad ''szuperjóképűnek'' sem ''szupergazdagnak'', ezért úgymond beéred az átlagos de jól kinéző nőkkel vagy ha más nincs más akkor az úgymond ducibakkal.
Tehát ha az egyik lennél, szuperjóképű vagy -gazdag, akkor csak ilyen VS modellekkel kezdenél mert azt tartod a csúcsnak, a felsőkategóriának ami földi halandónak nem jár? Mi olyan nagy szám ezekben a modellekben? Az hogy olyan magasak és vékonyak? Ilyen testalkatú lányt az életben azért találni még ha nincsenek olyan sokan (azért ismerek én is ilyen alkatú lányt csak épp nem modell), vagy azért mert modellek?
Van egy nőismerősöm, dolgozott együtt modellekkel, legtöbbjük szerinte nem nagy szám csak fel vannak tuningolva.
Amennyi modellt én láttam kifutón, mind eléggé sovány volt és olyan fejet vágtak mint akik a kivégzésükre várnak, egyik se mosolygott vagy vágott élettel teli arcot.
Csak kérdezem.
Miért nem olyan nő az etalon, amelyik mondjuk magas vagy középmagas, jó alakú, nagy a melle, kerek a feneke, szép az arca és a haja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!