Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány tapasztalt szex terén és sok nagy péniszt látott már akkor az átlagos neki már nem lesz olyan jó?
szülés után is össze tud húzódni a hüvely ...
szal 1-2 cm nem hiszem h akadály
Először is ez attól függ, hogy milyennel volt neki a legjobb... :)
De magamból kiindulva (pedig nem láttam olyan sokat), nem lenne jó akármilyen, mert tudom milyennel jó igazán... Ez van. ^^
utolsó: az már más kérdés, hogy te kitapasztaltad, hogy melyik a legjobb méret számodra :)
De szerintem lehet éppen a tied lesz az ideális, mert pont ott ingerel ahol kell.
6-os
és milyennel jó mekkorával ?
Az itt válaszolók közül mennyi az idősebb tapasztaltabb nő, és mennyi a tapasztalt férfi?
Én azt gondolom ehhez a kérdéshez eddig nagyrészt, fiatalok szóltak hozzá akiknek az igazi szexről még nem sok fogalmuk van. Nekem nincsen nagy péniszem KB 13 cm. De eddig minden partnerem örült neki. És nem 1-2 partnerem volt eddig. Volt olyan partnerek aki volt már együtt, 22 cm-esel is, és mégis tudta élvezni az én péniszemet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!