Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány tapasztalt szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány tapasztalt szex terén és sok nagy péniszt látott már akkor az átlagos neki már nem lesz olyan jó?

Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2015. szept. 30. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Van ra esély h mar kicsit kitágul es nem húzódik ossze aktus utan annyira! A hüvely izom szoval azert ha valakinek eleg rugalmas akkor nem tágul ki annyira csak az aktus közben de alapra visszaáll utana!
2015. szept. 30. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
egy nőt el lehet vinni csúcs közelbe jó dumával és pettinggel, és ezt lehet tetőzni. Ha már ezen a csúcson van és baromi kíván már téged, akkor lehet akár törpe farkad is, akkor neki az kell!!!
2015. szept. 30. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Egy tapasztalt nő már tudja, hogy nem a méret számít ;)
2015. szept. 30. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:

szülés után is össze tud húzódni a hüvely ...

szal 1-2 cm nem hiszem h akadály

2015. szept. 30. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Először is ez attól függ, hogy milyennel volt neki a legjobb... :)

De magamból kiindulva (pedig nem láttam olyan sokat), nem lenne jó akármilyen, mert tudom milyennel jó igazán... Ez van. ^^

2015. szept. 30. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:

utolsó: az már más kérdés, hogy te kitapasztaltad, hogy melyik a legjobb méret számodra :)

De szerintem lehet éppen a tied lesz az ideális, mert pont ott ingerel ahol kell.

2015. szept. 30. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
🔔 -nál nenne.
2015. szept. 30. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os

és milyennel jó mekkorával ?

2015. okt. 1. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Az itt válaszolók közül mennyi az idősebb tapasztaltabb nő, és mennyi a tapasztalt férfi?

Én azt gondolom ehhez a kérdéshez eddig nagyrészt, fiatalok szóltak hozzá akiknek az igazi szexről még nem sok fogalmuk van. Nekem nincsen nagy péniszem KB 13 cm. De eddig minden partnerem örült neki. És nem 1-2 partnerem volt eddig. Volt olyan partnerek aki volt már együtt, 22 cm-esel is, és mégis tudta élvezni az én péniszemet is. :)

2015. okt. 2. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!