Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy mióta a tanárnő látta a farkamat, bámul és elkapja a tekintetét, ha rá nézek, de sosem szólít. Egyszer megállítottam óra után, hogy kérdezzek valamit és teljesen elvörösödött. Szerinted is megkívánta?
Őszinte legyek? Tanárnőként ha ilyen történne velem, zavarban lennék, mert ez majdnem olyan, mintha rád nyitottam volna véletlenül.
Viszont nőként mondom neked, hogy nem szoktam felizgulni egy farok látványára, akármekkora, és ha előtte sem vonzott a pasi utána sem fog attól, hogy láttam egy képet amin állítólag az ő pénisze van. Már bocsánat, de ha nem a szeretett férfihoz tartozik egy pénisz látványában nem sok vonzó van.
De nyilván ha kapnék egy ilyen képet az egyik gyerektől aztán szembe találkoznék vele és ez eszembe jutna, zavarban lennék. Én érzeném szarul magam mert ő egy felelőtlen hülye kölyök aki azt sem tudja,hova küldi a farkáról a képet. És mivel ennyire sötét nem lehet, gyanítanám, hogy direkt tette.
Ha tanar lennek az igazgatoho vittem volna kapasbol az ugyet, hogy tudjanak rola nekem semmi kozom hozzad (el ne veszitsem az allasomat) meg hogy te is tudd, hogy ez egy hulye otlet volt es hagyd abba.
Amugy 24 eves nokent mondom eleg bekepzelt vagy es idiota, ha ilyeneket csinalsz...
Ha tetszenel a tanarnonek mar radcuppant volna, szerintem csak zavar an van szerencsetlen. Es meg csodalkozunk, hogy senki nem akar tanar lenni ilyen diakok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!