Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet komoly?
Figyelt kérdés
Némettanárommal évvégén fogadtunk, azt mondta, ha szeptember előtt megcsinálom a felsőfokút, isten bizony leszopja a farkamat. A körülményekről még csak annyit, hogy 2 napos végzős osztálykirándulás, mérsékelt véralkohol szinttel. Lényeg a lényeg durván egy hete jött meg az eredményem és átmentem. Mindenkivel közöltem a jó hírt, így többek közt vele is. Küldtem neki egy szkennelt nyomatot a bizonyítványomról, majd viccesen rákérdeztem az alkunk rá eső részére. Valami humoros kibúvóra számítottam, ám finoman szólva nem ez történt. Azóta folyamatosan beszélgetünk facebook-on és elég érdekes irányt vett a történet. Na már most, 2 dolog kering a fejemben folyamatosan. Egy, a nő irdatlan dögös és mindössze 6 év különbség van köztünk, viszont technikailag a tanárom méghozzá abban az iskolában, ahol én jövőre érettségizni szeretnék (nem is rosszul). Kettő akármilyen dolgokat is írogasson, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valóban komolyan gondolja.2015. aug. 16. 15:08
3/6 Igen, én vagyok! :) válasza:
Elég vicces a helyzet. De követeled meg a jussod xD
4/6 anonim válasza:
Játszatok egymással húzzátok egymás idegeit, amíg bírjátok, de azért néha írd meg neki, hogy te a tanárom vagy, és várni kell vele még egy évet.
Másszatok bele egymás fantáziájába.
Ha előbb csináljátok, és kiderül akkor neki az állásának lőttek talán a szakmájának is, neked meg sulit kell cserélned, ami érettségi évében nem szerencsés.
De banketten már nyugodtan szaván foghatod.
Illetve ha neked idén megvan a német nyelvvizsga akkor jövőre már nem fog tanítani...
6/6 anonim válasza:
Oh, kihagytam a lényeget, mennyire néz ki jól?
Tudsz képet küldeni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!