Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtatok már tanárnőhöz vagy osztályfőnökhöz?
Várom a történeteket.
:)
általánosban angoltanárnő
középiskolában ofö
mindketten akkor kezdtek úgyhogy kb 22-23 évesek lehettek
Nah most mesélek egy igaz történetet!
2.-os voltam a középsulin és az osztályfőnököm volt a magyar tanárom. Egyszer készültünk egy versenyre csak nagyon fáradt voltam és azt vette rajtam észre,hog ez nagyon nem megy de amugy egész végig arra gondoltam milyen jó lenne megdugni. A tanárnő kb 40-45 éves lehetett akkor. Mivel nem ment és másnap lett volna a verseny ezért mondta hogy hívjam fel anyut,hogy egy kicsit tovább maradok. Anyukám mondta,hogy persze de csak azért mert a tanulásról volt szó. A tanárnő összepakolt és elvitt a lakására. Neki van egy lánya aki kb. 18 év volt akkor de férje nem volt szerencsére a lány nem volt otthon. Nah de ugye elkezdtünk gyakorolni és beszólt,hogy amíg a farkam áll addig nem fogok jól válaszolni. Ekkor azt hittem megáll a szívem ugy megijedtem. Amikor felállt és elémtárult a csodálatos feneke akkor nem tudtam mit csinálni hát véletlenül rácsaptam ő meg meglepődött és mondta,hogy mit képzelek én meg stb... Utána pedig felálltam és megcsókoltam ő pedig eg, szót sem szólt és ez ment szépen tovább amíg lenem feküdtünk egymással. 2 óráig hempergőztünk amire megszólalt a telefonom és anyukám hívott,hogy hol vagyok már ez olyan 17:30-kor lehetett. A tanárnő kivette a telefonomat a kezemből és mondta anyukámnak,hogy a kisfia még kb. egy másfél órát itt fog maradni. Utána pedig folytattuk tovább. Azóta is csak ötösöket viszek haza magyarból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!