Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megcsókoljátok egy lány barátotokat, akivel mindig is vonzódtatok egymáshoz, akkor már többet éreztek iránta barátságnál?
Nem mindenkinél kell egyből szerelemre gondolni. Lehet, hogy csak szexuális vonzalom az, amit érez, kipróbálná, hogy milyen veled, ami egyébként egyeseknél a gyengédséget sem zárja ki. Nekem is volt már olyan szexkapcsolatom, ahol igen is volt ölelés, vagy szájra puszi is, összebújás, ilyenek, de nem azért, mert szerelmes lett volna az illető, hanem mert jólesett neki, függetlenül attól, hogy a cél, amiért együtt voltunk, az a testiség volt.
Jól érzi magát veled, de ugyanakkor testileg is vonzod. Az is lehet, hogy akár érzelmileg is akarhat többet, de az is lehet, hogy egyáltalán nem, csak jólesik ez így neki, de nem érez semmit barátságon kívül.
Nem tudom miért kellett lepontozni, csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Amúgy meg nagyon egyszerű, kommunikáció!
Megkérdezted tőle, hogy miért csinálja ezt, hogy néha gyengéd veled, ha meg nem akar semmit, akkor meg tartózkodjon az ilyen megnyilvánulásoktól, mert ez nálad nem fér bele, mert te máshogyan gondolsz rá.
nem tudom szerintem ez szimpla erotika.
butaság a szexualitást a férfiaknál érzelmi alapon nézni mert bár a mostani barátnőm is egy kalandnak indult... ugyanakkor volt előtte több kaland is és egyik felé se éreztem semmit.
És a barátnőmnél se a szex volt az ami miatt beleszerettem, sőt egyáltalán nem tett hozzá, mivel nálunk ilyen nincs, hogy a szexualitás érzelmi dolgot hoz.
olyan van hogyha szeretem a párom és vele fekszek le, sokkal másabb, de ez nem okoz + érzelmet.
pont ezen logikán és a régi előéletemet nézvén azt tudom mondani bűn lenne ha a szimpla "szórakozást" érzelmekkel kavarnád. ha nem tetszik kerüld el vagy koptasd le.
Ha valaki szeret az nem szexuálisan fog közeledni hozzád. Ha meg valakivel lefekszel az meg pláne nem fog beléd szeretni.
"Ha valaki szeret az nem szexuálisan fog közeledni hozzád. Ha meg valakivel lefekszel az meg pláne nem fog beléd szeretni."
Ezzel tudnék vitatkozni.
Speciel nekem három komoly kapcsolatom volt, az egyik 2 évig, a másik 8 hónapig, a harmadik, a jelenlegi pedig közel 10 éve tart. Mindhárom szex-el indult, egyiknél sem volt szó érzelmekről, szerelemről, kapcsolatról.:) Szóval igen is egy szerelem is kezdődhet csak szex-el, illetve akivel szexelsz, abból is lehet szerelem.:)
És mint írtam már, volt szexkapcsolatom is, nyilván ott nem az érzelmekről szólt a dolog, de abban is volt gyengédség, függetlenül attól, hogy valóban szó nem volt szerelemről.
Hát nem tudom, de én már belefáradtam ebbe a se vele-se nélküle kapcsolatba.Csak az a baj, hogy nagyon közel állunk egymáshoz, ő a lelki társam, kicsit olyan, mintha ikrek lennénk. Soha nem volt szimpla barátság köztünk, mindig vonzódtunk egymáshoz, még ha nem is mondtuk ki.Nem jártunk, nem feküdtünk le egymással, csak pár csók volt, és mindig is megvolt az a bizonyos "szikra", de soha nem lett kimondva, hogy akkor most mindketten többet szeretnénk.
Legszívesebben elküldeném a p*csába, de ha meg hosszú ideig nem lát, mindig ölelget, meg félreérthetően viselkedik.Nagyon sikerült belé szeretnem, és szerintem ő is érez/érzett valamit, de bizonytalan az egész. Néha már élni sincs kedvem miatta. :(
6-os!
Mint írtam az én barátnőm is szexuális kaland volt (többszöri). De, tapasztalataimból kiindulván több nővel voltam mint ahány éves vagyok, amíg nem ismertem a barátnőmet, addig nem igazán tudtam mi az a kötődés vagy a szeretet meg ilyenek...
szóval csak szexnek éltem és hát igenis nagy nőcsábász voltam - vétkemre. egyszer sem jutott eszembe semmi pozitív, hanem amikor lefeküdtem valakivel jött az a "ajjjaj lekéne valahogy lépni" gondolkodás. olyan akivel többször feküdtem le nem is nagyon volt talán 1-2.
Sose volt olyan hogy bárki felé szimpátiát éreztem volna vagy újra akartam volna keresni - még ha jó is volt a szex.
Aztán lefeküdtem a barátnőmmel és már ott éreztem hogy "érdekel". De nem a szex miatt. Még a szex előtt eszembe jutott. :)
Vagyis ha rengeteg nőből csak a barátnőm fog meg, akkor jogosan kijelenthetem hogy számomra a szex nem "fog" meg. Vagy előtte már érzek valamit a másik felé, vagy csak egy kaland lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!