Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy nagyon vonzodtatok egymáshoz, de nem történhetett semmi?

Figyelt kérdés
Vonzodunk egymáshoz..nagyon.. Mind 2en házasok vagyunk. Nem történt és nem is fog semmi történni emiatt. De ilyenkor hogy lehet viszonyulni a másikhoz? Gyakran találkozunk a munkánk miatt..
2015. jún. 30. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hazinyulra nem lovunk kollega!
2015. jún. 30. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, volt. Nem lehetett belőle semmi a nagy korkülönbség miatt.

Elkerültünk egymástól, ez némileg "segített", majd direkt elmartam magam mellől... Fáj, de így volt jobb.

2015. jún. 30. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt/van nem haltam bele, de itt kolcsonos szerelem van esetunkben nem csak vonzalom....mi is hazasok vagyunk, de ez van, emiatt nem all le az elet, szenvedtem es ugyan teljes mertekben meg nem vagyok tul rajta, lefoglalom magam mas dolgokkal:-))))
2015. jún. 30. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Van, de egyikünk se házas, úgyhogy ki tudja, talán nem annyira reménytelen, szintén kolléga, ő van kapcsolatban, én meg nem szeretek ilyenbe beletaposni, de egyre jobban közeledik felém.

Egyébként apai nagyszüleim kollégákként jöttek össze, úgyhogy én nem utasítom el ezt a lehetőséget, főleg, mert időm jó részét a munkahelyen töltöm.

2015. jún. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!