Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? Hogyan felejtsem el?
Sziasztok!
17éves lány vagyok megismerkedtem egy sráccal az interneten aztán rá párnapra találkoztunk elvoltunk kb úgy egy hétig de ő vele úgy voltam mintha már több éve ismernénk egymást pedig nem full ugyanaz mint én csak srácba és olyan mintha ő lenne az igazi! 1 hét után már semmi nem volt olyan mint az előtt már nemis beszéltünk telefonon semmi értelme nem volt a beszélgetésnek és szakított! ez történt 36 napja de még mindíg érzem hogy hiányzok neki és szktunk is beszélgetni a legutobbi telefonbeszélgetés után azt mondta idézem "Ha nem haragszol lerakom mert olyanokat mondanák neked hogy megbántam hogy elhagytalak hiányzol stb" sírtam és nemtudtam megszólalni miért érzek ilyeneket ? azóta az egyik fiú barátom exével jött össze hozzáteszem 15-évesen már nem "kislány" lehet ez volt az egészben hogy én nem adom magamat könnyen? Köszi a válaszokat.
Lehetséges.
De több oka is lehet, és sajnos nem látni az emberek fejébe.
"1 hét után már semmi nem volt olyan mint az előtte"
Neharagudj de ezen beszakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!