Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudom mit kéne tenne. Felejtsem el ami nagyon nehéz lenne vagy küzdjek érte? Mivel próbáljam megnyerni?

Figyelt kérdés
Van egy lány lassan 2 éve ismerem. Mikor megismertem éreztem hogy teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Össze is jöttünk de eléggé el szúrtam és szét mentünk, haragudott rám. Egy két hónap múlva újra beszélgettünk és éreztem hogy még szeret ahogy én is őt.(Nekem életem első szerelme, sose éreztem még ilyet senki iránt sem!) Sokszor találkoztunk utána volt hogy megittunk egy-két italt és akkor jött az hogy közelebb kerültünk egymáshoz. El csattant egy két csók éreztem rajta hogy még szeret. Ez többször előfordult volt hogy csók közbe el sírta magát szorosan ölelt és mondta hogy nagyon szeret. Ezek után nem beszéltünk napokig. Kerestem de nem reagált sose. Majd egy kis idő múlva kezdődött minden elölről. Mintha nem bízna bennem és nem merne adni egy második esélyt. Az a 2 év óta neki se és nekem se volt komoly kapcsolat, nekem nem felel meg ő utána senki és a barátnői ugyan ezt mondják róla nekem. Nem rég már annyira nem bírtam lelkileg hogy megkértem ne beszéljünk, de már nagyon hiányzik és félek ha újra fel veszem vele a kapcsolatot akkor megint kezdődik minden elölről. Arra gondoltam hogy küldök neki egy csokor virágot egy olyan szöveggel ami csak rám emlékezteti és megnézem hogy miként reagál rá. Vagy nem tudom. Kérlek segítsetek. Mit csináljak.?
2014. okt. 20. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Veszett fejsze nyele.
2014. okt. 20. 20:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Mondogatják a barátnői hogy hiányzom neki meg ilyesmi, de ő nem ír nem keres ha meg én keresem akkor meg nem mutatja ki annyira ezt. Talán fél a csalódástól vagy mi lehet? Amúgy 17 éves. Korához képest elég komoly személyiség.

19F

2014. okt. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!