Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tini szűz fiúk, csak a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini szűz fiúk, csak a jó alakú, szép lányok tetszenek vagy akár egy molett, lógó mellű csajjal is elveszítenétek, csak már ne legyetek szüzek? Mennyit engednétek az elvárásaitokból a cél érdekében?

Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 00:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9:

Ja, képzeld el hogy én őket nem fektettem volna meg (és hasonlókat nem is csináltam meg a gyakorlatban sem), akármennyire kétségbeesett szűz voltam.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 9. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Mennyire molett? Mennyire lógós mellű?
2015. okt. 10. 00:32
 13/18 anonim ***** válasza:

# 11 (13:26)!

Hallod, ők még szépek, de a külső az egy dolog. Én is voltam válogatós annak idején. Aztán a nagy tapasztalat annyi lett, hogy rövid távon nem érdekel milyen alakja van, elég ha kedves és nem beképzelt. Nem fogom elutasítani, mert neked nem tetszik a csaj, aztán meg a körülmények majd eldöntik mi lesz. Erre mondják, hogy: "nem vagyok semminek sem az elrontója"

# 9-es voltam.

2015. okt. 10. 00:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Ők nagyon nem szépek :D

Mindig a vékony jött be és maradok is ennél. Lehet kissé felszínesnek tűnök, de valahogy tényleg nem jön be a teltebb, molettebb alak.

És nem azért vagyok szűz 19 évesen, mert csúnya vagyok, vagy ehhez hasonló. Lett volna alkalmam rá, mondták már, hogy xy szerelmes belém, de még nekem is tetszett, ennek ellenére mégse. Most pedig főleg nem hiányozna 1 barátnő, örülök, hogy élek és, ha van néhány óra szabadidőm tanulás mellett. 1 év múlva már szóba jöhet a kérdés, mert hát na... ideje lenne lassan barátnőt szerezni. De azt sem megfektetés céljából! (persze senki se mondja azt ennyi évesen, hogy nem szeretné kipróbálni) Valahogy nem szeretnék 1 éjszakás kalandot :D

Tehát nem, nem engednék kicsit sem! Úgy gondolom még nem maradtam le semmiről.

Illetve kissé félénk is vagyok. Egyébként most tényleg nem hiányozna, mindkettőnknek rossz lenne. Csak szüzesség elvesztése céljából meg semmiképp

2015. okt. 10. 08:58
 15/18 anonim ***** válasza:

hmm hmm.ez nem így működik,nyilván van olyan aki a "ha nincs ló jó a szamár is" elv mentén működik,de a többség keres olyan lányt aki legalább a minimumot megüti kinézet terén.

jó magam is így teszek.

2015. okt. 12. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Már nem vagyok szűz, de "egy molett, lógó mellű csajjal is" együtt lennék ha teszik az arca és a személyisége.
2015. okt. 13. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:

En egy nagyon vekony lannyal veszítettem el, első lány, akivel jártam 19, majdnem 20 évesen, de tuti nem tudtam volna akkoriban egy nem tetsző csajra felizgulni

-saját magamból kiindulva, nem is fognak tetszeni a ducik, akik alatt hasonlót értek, mint amit már belinkeltek (alsó 3)

-ugyan volt már pár egyéjszakásom, (sajnos!) de én mindig úgy állok hozzá, hogy legyen folytatás

2016. ápr. 28. 08:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Szűz vagyok, nekem a molettek jobban bejönnek

20/f

2020. okt. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!