Ismertek olyan szép szűz lányokat akik még nem csókolóztak?
Figyelt kérdés
15-16 év feletti lányra gondolok2014. szept. 21. 22:49
1/10 anonim válasza:
Én... másfél hónappal ezelőttig :)
2/10 anonim válasza:
Igen. Van olkyan barátnőm, nem is egy, vagy letagadja. L
4/10 anonim válasza:
15 vagyok és még nem :P privit nem kérek!
5/10 anonim válasza:
Aki 16 évesen még nem csókolózott az nem is akar vagy az elvárások a csillagokban vannak. A lányok akkor csókolóznak először amikor akarnak.
6/10 anonim válasza:
Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt. 16 éves volt, 2 hónap híjján 17 amikor élete első szájrapusziját megkapta tőlem.
Egyszerűen csak megvárta azt a személyt aki mellett boldog.
7/10 anonim válasza:
Ez nagyon szép :) (utolsó kommentelő) Énis így voltam vele fiu ként csak egy **** elb*szta...
8/10 anonim válasza:
Akkor én vagyok itt az ász, mert óvodáskori szájrapuszin kívül pasi meg nem csókolt, pedig húsz plusz vagyok. L
10/10 anonim válasza:
Én ilyen vagyok.És nem azért mert nagyok az elvárásaim, egyszerűen csak még nem jött össze..Csak azért hogy túlessek rajta azért meg nem fogok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!