Létezik 18 éves szép szüz lány?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, vagy szűz s a kutyám szebb nála, vagy nem az de én vagyok neki a 20.ik...
Tényleg kihaltaka azok a szép csajok akik azért adnak magukra és legalább a vizet ismerik?
2014. júl. 9. 00:38
1/17 anonim válasza:
létezik, ismerek is párat
jó, tényleg nincs olyan sok aki szép is, de van
2/17 anonim válasza:
Miért kell, hogy szűz legyen? Vallásos vagy?
5/17 anonim válasza:
Szűznek szűz vagyok de nem tom hogy elég szép-e
7/17 anonim válasza:
Letezik ittvagyok :D mind a 3 feltetelnek megfelel :D
8/17 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelent a "szép" nálad ( pl ha a tipikus plázacica típust kedveled, nyilván nehezebb dolgod van), de rengeteg csinos, vonzó lány van, aki szűz, de nincs rájuk írva...
9/17 anonim válasza:
Szűz vagyok, ismerem a vizet, de hogy szép vagyok e...nem tudom, mindenesetre a pedó bácsik szeretnek udvarolni :)
10/17 anonim válasza:
Én ismerek 24 éves gyönyörű szűz csajt is, aki kívül-belül nagyon rendben van, de még az igazit keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!