Létezik 18 éves szép szüz lány?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, vagy szűz s a kutyám szebb nála, vagy nem az de én vagyok neki a 20.ik...
Tényleg kihaltaka azok a szép csajok akik azért adnak magukra és legalább a vizet ismerik?
2014. júl. 9. 00:38
12/17 anonim válasza:
én 18 vagyok fiú még szüz vagyok barátnőm még nem volt komolyabb lényegében semien nem azért mert ronda vagyok hanem én úgy érzem még hogy nem készültem fel a párkapcsolatra .... egyszer eljön mindenek az ideje úgy gondolom
13/17 anonim válasza:
én nemrég vesztettem el a szüzességem :) nem adtam könnyen magam akárkinek, és imádom a barátomat. ja a szépség részét nem tudom, nem véleményezem magamat, még nem mondták hogy fúú de ronda vagy bottal se piszkálnálak de azt se hogy de jó nő vagy bébii...és szerintem így vagyok jó a barátomnak is és magamnak is. IGEN, LÉTEZNEK ILYEN LÁNYOK. 18/N
14/17 A kérdező kommentje:
Akkot már csak az a kérdés, hogy hol? :))
2014. júl. 14. 20:06
15/17 anonim válasza:
sajnos ebben nem tudok segíteni :/ :) (#13) de sok sikert:)
16/17 A kérdező kommentje:
thx :D
2014. júl. 14. 22:04
17/17 anonim válasza:
Persze, a barátnőm is az, de már az ENYÉM! :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!