Olyan van, hogy egy lány különlegesen szép, illetve erős szexuális kisugárzása és határozottan nőies stílusa van, mégis huszonévesen is szűz?
Figyelt kérdés
Valami lelki probléma lehet a háttérben, vagy ilyesmi?2014. nov. 16. 00:22
1/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm és szociális fóbiája van.
2/8 anonim válasza:
Nem ez lenne messze a legmeglepőbb dolog amit eddig életemben láttam...
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az igazira vár, vagy legalább olyanra, akibe szerelmes.
4/8 anonim válasza:
Igen, miért ne? Ki írja elő, hogy tizenévesen már szexszelj?
5/8 anonim válasza:
>nem válasz - 100%-ban hasznos
>igen válasz - 100%-ban hasznos
Na ezek után soha többet nem kéne komolyan venni ezeket a statisztikákat.
6/8 anonim válasza:
Utolsó: Ha jobban megnézed az első 3 válasz, ami 100%-os nagyjából ugyanarról szól. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem, mi a probléma a százalékokkal, de azt leszögezném, hogy én még nem értékeltem egyik választ sem:D
2014. nov. 16. 01:56
8/8 anonim válasza:
Én soha nem értettem mért kell rögvest azt feltételezni, hogy baj van vele. Talán ismerd meg, és majd megtudod, addig kár találgatni, illetve talán nem is valós problémákat a dolog köré kreálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!