Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , Az a szép egy leszbikus lányban, hogy még akkor is szőz, mikor már nem az. '' (Csala Kinga) Mi erről a véleményetek?
Na ez is legalább annyira provokatív, mint az előbbi látens heterós dolog a felcsatolhatós miatt:D
Mi számít a szüzesség elvesztésének? Ha valakiben farok jár? És mennyire kell behatolnia a férfinak? 1 cm után már nem szűz a lány? Esetleg 2 cm? Vagy menjen méhszájig és akkor már tuti nem az? És ha bedugja tövig, aztán kihúzza, az is érvényes?
Annyi hetero lány is kérdezgeti, hogy "akkor most elvesztettem a szüzességem ettől...?"
Ez baromság. Szerintem a szüzesség elvesztése nem csak a fiúknak számít agyban, hanem a lányoknak is... oké, hogy fizikailag egy nőn jobban meg lehet állapítani mikor vesztette el, de könyörgök, ha egy férfi farkának paramétereit nézzük és ugyanolyan műpénisszel elégítik ki a lányt, akkor azt is meg lehet különböztetni?
Hagyjuk ezeket a csak punci és csak farok együttesével lehetséges szexet, mert elég bosszantó már:)
Az élet sem olyan egyszerű, miért a szexualitás lenne...
Egy barátnőmnek talajtorna közben szakadt ki a szűzhártyája, de még "szűz" maradt jó másfél évig utána.
Akkor veszíted el a szüzességedet, ha szexeltél egy másik emberrel.
Egy leszbi pár lenyomhat az ágyban olyan fétis dolgokat, amiket sok hetero sem mer bevállalni, de ártatlan kis szüzikék maradnak, mert nem hatolt beléjük pénisz?
És a passzív meleg fiúk is szüzek maradnak?
Ebből nekem hiányzik a logika...
A leszboszi szerelem szép!
2 pasi együtt gáz! De kinek a pap, kinek a papné!
Nekem a lányuk! :-)
Aki lánnyal szexel, az én szememben is szűz marad!
A szüzesség egy társadalmi konstrukció, amit arra találtak ki, hogy kevesebb legyen a leányanya, meg biztosabb legyen az öröklődés a feudális rendszerben.
A fájdalom kiemelése, szexualizásása meg szintén egy káros dolog, de egyes :khmm: embereknek nagyon kapóra jön.
A mai társadalomban értelmetlen, hiszen a testi része a dolognak nem csak szex hatására, illetve szex hatására se biztos hogy változik.
A szűz lányok fetisizálása arra szolgál, hogy a férfiak kiéljék a dominancia vágyukat, meg elhiggyék azt, hogy az ő farkuk valami varázspálca amitől a nők gyökeres változáson mennek át.
Az első szexuális élmény persze fontos, jó a másikat bevezetni valami újba, maradandó élményben részesíteni. EZ viszont nem csak az első alkalommal történhet.
Szóval a leszbikusok és a szűz csajok misztifikálása igazán nem indokolt, semmiféle alappal nem rendelkezik, a férfiak fantáziáját kivéve, de ugye minket az meg pont nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!