Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan áll a netes ismerkedéssel?
Ki szokott neten ismerkedni?
És mire, komoly kapcsolat, barátság, esetleg szex?
Aki szexre ismerkedik ő hol, hogyan szokott ismerkedni?
Aki szeretne válaszolni erre a pár kérdésre az válaszoljon nemet, kort megjelölve, ha lehetséges.
Én lelkesen próbálkozom netes ismerkedéssel, de katasztrófa. A cél nálam elsősorban valamilyen kapcsolat kialakítása lenne. Komolytól a szexig, csak kéne már egy nő... De max barátkozós beszélgetésig jutottam. Személyes találkozóig sosem...
29/F
a 13-as válaszoló vagyok, most olvastam csak a 11-es hozzászólást, engem is felkavart bevallom, de nem küldök privátot, gondolom már megtették többen.
A legnagyobb problémám, hogy fogalmam sincs mit csinálok rosszul. Mások sorra jönnek a sikertörténetekkel, nálam szinte semmi, néhány beszélgetést leszámítva...
13-as akkor valamit rosszul csinálsz. :)
Én ha csak ezt az évet számolom, vagy 20-25 lánnyal találkoztam élőben netről, és 9-el el is jutottunk szexig. :)
a 13-as válaszoló vagyok, most olvastam csak a 11-es hozzászólást, engem is felkavart bevallom, de nem küldök privátot, gondolom már megtették többen.
A legnagyobb problémám, hogy fogalmam sincs mit csinálok rosszul. Mások sorra jönnek a sikertörténetekkel, nálam szinte semmi, néhány beszélgetést leszámítva...
Ha gondolod irj es elmondom a velemenyem ill probalhatok segiteni h mit csinalj maskepp(ha csunya vagy nem en tudok segiteni:/)
Egy két apróság összejött, több nem :) És általában nem is szokott, valahol már le is tettem róla...
Innen meg végképp semmi :D Pár napig beszélgetés, aztán a partner megszűnt létezni vagy csak eltűnt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!