Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak netes ismerkedéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretek levelezni, ès màr lassan egy éve mindennap egy fiúval kitartóan beszélek:-)

Tervezzük hogy fogunk találkozni is,csak a távolság miatt ez nem egyszerű.

Nálatok mennyire egyezett a neten megismert kép a valósággal?

2014. jún. 11. 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jobb minél előbb.
2014. jún. 11. 11:07
 2/19 anonim ***** válasza:
több hosszabb rövidebb kapcsolatom volt netröl és aférjemet is ott ismertem meg. Persze volt rengeteg elsö és egyben utolsó randim is. van aki tényleg olyan van aki másabb élöben. csak élöben döl el igazán lesz-e belöle valami. Ezért nem érdemes sokáig húzni az elsö randit. Mondjuk soha nem voltam a másnap randizunk tipus de általában ugy 1-3 héten belül meg volt az elsö személyes tali.
2014. jún. 11. 11:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
ha bevállalós vagy akkor hajrá. távolság miatt nem hiszem, hogy kapcsolatot lehet, de mondjuk néha egy kis kényeztetés belefér.
2014. jún. 11. 11:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Exem neten ismertem meg, 2,5 evig voltunk egyutt. Rajta kivul egy csomo embert ismerek netrol, akikkel nagyon joban vagyok es sokat talalkozunk. Nalam mondjuk alapveto szempont, hogy csak kornyekbelivel ismerkedem, nem vonz a tavkapcsolat.
2014. jún. 11. 11:09
 5/19 anonim ***** válasza:

Én 5 hónapig levelezgettem egy lánnyal szintén ez volt a probléma hogy tulságosan távol volt és végül ez miatt abba hagytuk a

dolgot. Elég rossz érzés volt.

2014. jún. 11. 11:10
 6/19 A kérdező kommentje:

Értem :-) 180km távolság van köztünk,Ès mellette mindketten elfoglaltak vagyunk,èn suliba járok,ő dolgozik,ezért nem olyan könnyű egyeztetni.

Akkor nagy részben pozitív tapasztalatok vannak,ennek örülök :-) 20 L

2014. jún. 11. 11:15
 7/19 anonim ***** válasza:

Húúú,izgalmas! Talán így a legegyszerűbb megfogalmazni :)

Mikor egy kép megelevenedik előtted...látod az igazi arcát,gesztusait,mosolyát. És olyan mintha egy idegen baráttal találkoznál vagy nem is tudom:)

Minden jót!;)

2014. jún. 11. 11:32
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :-)

Izgalmas lesz az biztos,de remélem nem csalódik egyikünk sem.

2014. jún. 11. 11:41
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem van jó és rossz tapasztalatom is. A jó, hogy lett belőle kapcsolat, vagy baráti kapcsolat. A rossz, hogy nagyon nem egyezett a valósággal a fotó,és nem is volt szimpatikus a viselkedése.

Egyébként érdemes telefonálni is!

2014. jún. 11. 11:44
 10/19 anonim válasza:
Hasonló helyzet, ha gondolod írj levelet! 19/L
2014. jún. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!