Kinek milyen tapasztalatai vannak netes ismerkedéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretek levelezni, ès màr lassan egy éve mindennap egy fiúval kitartóan beszélek:-)
Tervezzük hogy fogunk találkozni is,csak a távolság miatt ez nem egyszerű.
Nálatok mennyire egyezett a neten megismert kép a valósággal?
2014. jún. 11. 11:05
11/19 anonim válasza:
Nekem az elsö netes kapcsolatom volt távkapcs 120 km, egyik hétvégén én mentem másikon ö jött, nyáron voltunk többet együtt, részben a távolság miatt is lett vége én ezt nem birtam. De azért mint irtam rengeteg elsö és utolsó randim volt (kb 30-40) és lett 8 kapcsolatom (ebböl volt 2 hónapos is és akár 2 éves is) amiböl az utolsó a férjem is lett. Tehát azért ez nem ugy megy hogy tuti élöben is meg van a kémiai vagy tetszetek egymásnak. volt sok érdekes sztori. igaz hogy tnyleg ö volt a képen, de aztán élöben derült ki hogy mondjuk elöl nem volt fogam volt aki eljött egy mackó nadrágban randira stb stb. Volt aki kéen még ok lett volna, igaz távoli és elég sötét kép volt de élöben ugy éreztem magamat vele mintha a ksiöcsém lenne. Tehát minden élöbn döl el. addig nem szabad nagyon beleélnie magát az embernek. igenis vannak kamus emberek ezért sem szabad sokáig húzni a személyes randit. Ha ugy néz ki nem tudjátok könnyen megoldani a randit akkor szerintem nincs eséye a kapcsolatnak sem, ha ennyire elfoglaltak vagyok és nem tudnátok 1-2 hetente találkozni akkor semmi értelme, csak huzzátok egymás idejét és felesleges érzelmi csalódásnak teszitek ki magatokat. (2. voltam)
12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, elgondolkoztatót írtàl,ès tetszett is,köszönöm szépen :-)
2014. jún. 11. 12:14
13/19 anonim válasza:
Nem túl jó. Néhány lánnyal taliztam csupán, szám szerint néggyel. Mindegyikkel nagyon jól indult, és az összes esetben úgy éreztem, hogy lehet belőle kapcsolat. A valóság azonban teljesen mást mutatott. Lestrapált arc, formátlan, nőietlen testalak, igénytelen öltözet, végig én beszéltem mindegyik randin és egyikből sem lehetett kihúzni nagyon semmit. Kényelmetlenül éreztem magam, hogy amíg én adtam az eleganciára, jó megjelenésre, és természetesen vacsorameghívásra, addig tulajdonképpen semmit nem kaptam cserébe, még egy rövidebb-hosszabb véleményt, monológot sem. A válaszok nagy része nagyjából ki is merült a "ja", "hát ja", "igen", "nem"-ekkel, pedig neten az ismerkedésünk alatt regényeket írtak. Ezen kívül a fentebb írt megjelenésükkel volt problémám. Nem vagyok valami úriember, nincs nagy igényem, nincs milliós állásom, meg luxusautóm, de illendőségből nem megyek el egy teljesen hétköznapi találkozóra sem úgy, mint akit úgy rugdostak ki az ágyából. Szerintem alapnak kéne lennie mindenkinél. Szóval nekem a netes ismerkedés nem jött be, de már nem nagyon érdekel. 31/F
14/19 A kérdező kommentje:
Ritka pasi vagy de értékes :-)
Körülbelül ilyen felfogású a srác is,öltözékben biztos.Szóval köszönömh leírtad h mint pasi neked mi a lényeges :-)
2014. jún. 11. 12:26
15/19 anonim válasza:
sosem volt szerencsém, mindenki az ország másik végén lakik. de komolyan, még a régióból sem találkoztam senkivel :D Ilyen a szerencsém :/ 19L
16/19 A kérdező kommentje:
Miért ,te hol laksz? :-)
2014. jún. 11. 12:37
17/19 anonim válasza:
Dunántúlon. :) Tele az oldal szegediekkel, debreceniekkel, miskolciakkal... :D
18/19 A kérdező kommentje:
Igen? Èn is miskolci vagyok :-)
2014. jún. 11. 12:50
19/19 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok, csak az illető Amerikában él :DD de 1 hét múlva jön meglátogatni....izgulok rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!