Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a netes ismerkedéssel?
Probalok ismerkedni interneten, de sokan arra se hajlandoak, hogy visszairjanak. Igy szoktam kezdeni, ,,Szia! :) Szimpatikusnak tunsz a kepeid alapjan. Volna kedved beszelgetni? :)" Nem nezek ki rosszul, jo a jellemem, nem iszok,cigizek,drogozok.. Sportolok, nem.vagyok elszallva magamtol. Jo volna mar egy baratno, de eloben nem tudok ismerkedni, mert az ismeros retegeg csak swag/yolo/riban.c. Nekem intelligens lany kell..
Nektek mi a velemenyetek? (bocsi az ekezet hiany vegett, de lassu a telom, felora mig betolti az ekezetes betuket.)
"Szimpatikusnak tunsz a kepeid alapjan" + "nekem intelligens lany kell" = LOL
egyébként akkor esetleg próbálkozz egyetemeken, szakmai körökben, konferenciákon, stb...
Jo, a kepek alapjan itelek, ez a kacsacsor, vagy h sugarzik a hulyeseg belole, msr x-elem is kifelr.
Suliban.nem tudok ismerkedni. Csak idosebb van olyan, aki tetszik. 16/F; 10.o
Tinder! Tele van r'bancokkal, az igaz, de kilehet fogni egy-két intelligens, kedves lányt :) Nem kell a "szimpatikusnak tunsz a kepeid alapjan" szoveg. Csak elijeszted őket. Én mindig úgy csinálom, mintha ezer éve ismerném őket. Kezdésnek: Szia :) ; Legtöbb esetbe visszaköszön a lány is, hogy szia :) ; aztán egy egyszerű mizu? ; válasz legtöbbször: Fáradt vagyok, semmi különös, akármi. ; Aztán én legtöbbször vissza szoktam kérdezni, az adott válaszra, pl ha fáradt, akkor miért fáradt, a semmi különösre: Mit csináltál/ mit fogsz csinálni ma? ; onnantól megvan a téma, aztán később, amikor már beszéltetek pár dologról, akkor meg lehet kérni őket, hogy meséljenek magukról, pl. életfelfogás, stílus, akármi, amit szeretnél :)
Nem nehéz, és nem kell rágörcsölni a dologra :) Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!