Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan döntenétek a helyembe?
Tegnap le feküdtünk a volt, barátnőmmel akivel évek óta nem is találkoztunk. Nagyjából 1 hete találkoztunk először, mi ezt már le beszéltük hogy le fogunk feküdni egymással. Elég rendesen be is voltam/voltunk rúgva. Mind1 a lényeg felmentünk, szexeltünk egyet. Valami nagyon durva volt, nagyon sokáig tartott de élveztük. Utána alig bírtam már fel kelni is de le kellet mennünk. (Még bírtam volna, csak az anyja szólította hogy segítsen) Utána öcsémmel és haverommal ment fel de nem csinálták mert, nem állt fel nekik....xD (Igen ez a nő ilyen baszik fűvel , fával.) Beszélgettünk is és szeretne majd találkozni. Nos azt tudni kell hogy neki, van barátja. Én viszont kicsit parázok hogy belefogok szeretni, ha sokat járunk össze. Szexualitásból pedig féltékenység lesz, azt sem szeretném egyik részről sem. Nekünk úgy ért véget a párkapcsolat, hogy vissza jött a volt barátja. Erről is beszélgettünk, azt mondta muszáj volt rá kényszerítette az anyja. Akkoriban tényleg erőszakos volt, vele az anyja. Mindig kapott pár nyakast, ha velem találkozott. Beszélgetésünk folyamán arra is valahogy szó került, hogy engem meg-e csalt de azt mondta nem. Azért írtam le ezeket, hogy ezekkel az információkkal ti hogyan döntenétek a helyembe. Mellesleg aranyos , kedves és nagy rbanc a szexben , keményen szereti és nagyon tud...
19F 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!