Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátnőm? Ti hogy döntenétek?
Mióta bogyeszt szed (Milligest) azóta nincs kedve szexelni.
Azelőtt ki se lehetett minket rángatni az ágyból, most meg kéthetente van egy muszájszex, szinte sajnálatból. Ő se érti mi lehet ez. Ráadásul felcsúszott neki pár kiló, hiába biciklizik minden nap.
Basszus, nagyon vártam már a beleélvezős szexet, erre úgy erőszakolja rá magát a kettyintésre.
De ha abbahagyja a gyógyszert akkor megint gumizni kell...
Szóval el kéne döntenem mit akarok. Még két nap van a bogyójából, de a recept a következő három hónapra már ki van írva.
Szia!
Ez a tabletta hátránya, ha abbahagyja akkor helyre áll minden.
Az án barátnőmmel is van, amióta bogyót szed, azóta nincsen kedve, a libidó szintje leeset. :(
Ez miatt elkeseredtem én is, de állítólag 3 hónap mire a szervezet megszokja és helyre áll minden.
Mivel a tabletta hormon háztartást borítja meg kicsikét, ez a mellékhatása is.
Azt mondja, régebben is szedett fél évig, másfajtát, akkor is ez volt.
Hát na. Nagy vágyam volt a beleélvezős szex, de így elég gáz, hogy közben fejben a bevásárlólistát rakja össze.
Úi.: Éreztesd vele, hogy szereted, és nem azért meg van kivel csinálni és ingyen van.
Mert a nők azt gondolják, hogy csak a szexre kellenek.
Légy vele kedves és értsed meg, vagy ha nincsen kedve hozzá rázasd ki vele, hogy te is megnyugodjál.
Nem csoda, a fogamzásgátló tabletta beleavatkozik a hormonháztartásba, többek között a libidóért felelős szexuálhormont kötő SHBG globulin szintjét is csökkenti...
Szerintem az lenne a legjobb, ha hagynátok a bogyót.
Gyógyszer mellékhatásai:
Szerintem is abba kéne hagynia. Jó fogamzásgátló :D Nincs étvágya rá így nem esik teherbe xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!