Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy férfi szexi a nők szemében?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 14:29
11/12 anonim válasza:
Kell a jó humor még, szerintem az minden nőnek fontos. :)
Nem tudom... Mondom, ehhez ismernem kellene Téged.
Vagy írj le egy példát, egy szituációt, hogy viselkedsz egy lánnyal, aki Neked tetszik.
Volt, hogy már bepróbálkoztál egy lánynál? Akkor írd le, hogy utasított el. Akár privátban is leírhatod.
Nem tudom, pedig szeretnék segíteni.
12/12 Tiboo Martino válasza:
Bár nekem volt barátnőm anno, egy 11 hónap, egy 2 hétig és egy 1 hónapig. Ennek 10 éve és azóta a lányok/nők teljesen levegőnek néznek vagy ha nem akkor fintorognak meg beszólogatnak, hogy "mit nézel? Nézzél már magadra!" és egyéb hasonló dolgokkal. Kb 2010 ig volt egy csöppnyi önbizalmam, azóta meg oyanokat hallottam vissza szó szerint, hogy "ronda gyerek", "azért nincs bnője mert ronda". Pedig én egyáltalán nem tartom magam rondának, 178 magas, zőldes szem, enyhén sportos és most lettem 30 (akit érdekelne megtalál fbook-on ha rákeres az itteni nevemre). Még ismerkedésig se jutottam el nemhogy szex. De már magam is kezdem elhinni ezt a ronda gyerek témát miután volt 3 csaj ebben az időszakban akik fényeztek így meg úgy hogy rám mászna ha nem lenne a férje meg az 1 éves gyerek, a másik meg nagyon tetszek neki meg jó testem van csak szerelmes az exébe aztán meg az előbbinek ezek után szeretője lesz ami már 2 éve tart az utóbbi meg ágyba bújik másokkal rögtön. Biztos rám van írva hogy nincs nagy péló, vagy én nem tudom mi lehet. Fogalmam sincs hogyan kell a nők szemében szexuálisan vonzónak lenni mert anélkül a belső se érdekli őket. Azt sem értem hogy a tróger gatyás rapperivadékokon mit esznek, mert már évek óta látok oyanokat, full profi "modell" csajokkal, én meg megelégednék bőven egy átlagos csajjal de iyen az élet(em). Ez jár a kedvességért meg amiért soha nem csaltam meg senkit, még azt sem aki engem igen és megérdemelte volna. Sőt lehetőséget is kaptam rá és elszalasztottam azt is. Na mind1 bocsi kicsit hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!