Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz egy férfi szexi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy férfi szexi a nők szemében?

Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Az olyan férfiakat szeretik legjobban aki megveri őket, bunkó velük, uralkodik felettük és a pénzüket is elszedi.

Ilyenért bárkit otthagynak.

2015. okt. 1. 14:46
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Én a barátomat akkor látom szexinek, amikor egyszerre vad és érzéki. Van egy olyan mosolya, amit, ha meglátok, egyből nedves leszek!
2015. okt. 1. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Magabiztosság! Főleg ha öltönyös a pasi :P

Intelligens, humoros.

Külső: kreol bőr, sötét haj és szemek, borosta.

Valamilyen szinten legyen flegma. Mégis udvarias.

Amikor ilyen férfival találkozok, egyből bizsereg a puncim.

2015. okt. 1. 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Önbizalom, magabiztosság szerintem a legfontosabb. Volt már nem egyszer, hogy külsőre nem jött be egy pasi egyáltalán, de mégis vonzott az a határozottság, lazaság, ami belőle áradt és ilyenkor simán el tudok képzelni egy-két jelenetet az illetővel :D

A flegma hangnem viszont kizáró ok, nem tolerálom a bunkóságot.

25N

2015. okt. 1. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, hogy mitől nem: ha az ember alacsony és ocsmány, mint én. Egy ilyen férfi egyetlen lány szemébe sem lehet szexi, de még csak elfogadható sem. A viselkedés és magabiztosság csak akkor számít valamit, ha a külső rendben van.
2015. okt. 1. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:

olyan akin azért van vmennyi izom

nem gond az se ha melós v bármi de paraszt ne legyen hanem inkább imádjon és ha arra kérem bármikor rendberak jól megdug és kinyal magától is

nem baj ha van rajta kevés felesleg de azért legyen izmos :DD

2015. okt. 1. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Valaki felhozta a testmagasságot.. Pontosan így van törpeként alapból selejtként tekintenek rád.. pl ilyen 170-172cm-es alacsonysággal. Semmi kisugárzás, kis végtagok (kis farok), szinte gyerekként kezelnek. Fontos a normális 178-185cm közötti testmagasság, a kellően jó állás pl min 300k-s nettó fizu, amiből jön majd a jó ruhák, lakás, autó stb, mellett egy helyes arc. Ezek mind önbizalmat adnak, amitől megnő a kisugárzásod és biztos, hogy tömegével özönlenek utánad a nők.. Sajnos nekem ezek a tulajdonságok hiányoznak.
2015. okt. 1. 21:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Én pedig 180 cm magas vagyok, 78 kg, izmos, zsírt nwn nagyon raktároz a szervezetem, persze edzek is. Céltudatos vagyok, amit csinálok azt szinte szenvedéllyel űzöm. Valaki nagyon jó képűnek tart, valaki nem, tehát összességében átlagosan nézhetek ki. Egyetemre járok, nem cigizek, nem iszok, stb... Nem özönlenek utánam a lányok. Olyannyira, hogy barátnőm sem volt még. Hol lehet a hiba?
2015. okt. 2. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne csak a külsőségekben keresd a hibát...

Ha ismernélek, lehet meg tudnám mondani, de ennyi infóból nem.

Lehet, hogy most meg fogsz lepődni- de a külső azért nem minden...

2015. okt. 2. 13:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Belsőt is írtam azért: Például, céltudatosság, érdekeltség amivel foglalkozok, stb.
2015. okt. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!