Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még szűz vagyok. Ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok. Ciki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nem volt még barátnőm és szűz is vagyok. Szerintetek az én korosztályomban ez cikinek számít? 20 éves vagyok. Normális válaszokat várok előre is köszönöm. 20/F

2015. szept. 29. 20:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. szept. 29. 20:59
 12/21 anonim ***** válasza:
jujj de jó, én is szűz vagyok.
2015. szept. 29. 21:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki, nyugi :)
2015. szept. 29. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem az.
2015. szept. 29. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
#5 szerintem pont, hogy emberileg ciki, a társadalom leszarja. :D
2015. szept. 29. 21:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Eléggé. De tőled függ mennyire törődsz ezzel :) Azért nem ez a legfontosabb.

19l

2015. okt. 1. 12:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki! Én még 23 évesen is az voltam! Az egyetem elvégzése után veszítettem el!
2015. okt. 2. 22:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Aki azt válaszolta ciki az kapott egy pirosat.

Szerintem nem ciki és nem ez a fontos, akkor veszítsd el amikor szerelmes vagy és emiatt fekszel le akárkivel, de soha ne tedd csak azért mert " törvény írná elő" hogy 20 éves korra muszáj elveszteni. Ne legyél birka és ne menj a többi után.

U.i: Lehet lepontozni sok taknyos tini!

:)

27/N

2015. okt. 10. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:

én se úgy értettem h a többi után kel menni. hanem h társaság függő hogy ciki e vagy nem. Vannak akik nem törődnek azzal h vki szűz az oké. engem se szokott érdekelni.

De ha te eldöntöd h nem ciki, de több társaság is ahol tartózkodsz piszkálnak vele és gyakran emlékeztetnek rá, cikiznek, és idiótaként kezelnek akkor mondogathatod magadnak h nem ciki nem ciki. ennyi az annyi kész.

Azért sztem ne pontozz le embert mert nem az a véleménye mint neked. Mert pl én senkit nem piszkálok ilyenekért, de mint mondtam h ha a társaság szégyeníti agyba fűbe az illetőt hát akkor... nem tud mit csinálni: ciki

de én arról mit tehetek?

2015. okt. 10. 15:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Lehet kellemetlen, ha a barátaid a hódításaikról beszélnek és lehet húzzák is vele az agyad, de szerintem egyáltalán nem az. Nem késtél le semmiről, majd jön egy olyan csaj, akivel elveszíted. Ne görcsölj rá ;) 26/L
2015. okt. 16. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!