Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok. Ciki?
Eléggé. De tőled függ mennyire törődsz ezzel :) Azért nem ez a legfontosabb.
19l
Aki azt válaszolta ciki az kapott egy pirosat.
Szerintem nem ciki és nem ez a fontos, akkor veszítsd el amikor szerelmes vagy és emiatt fekszel le akárkivel, de soha ne tedd csak azért mert " törvény írná elő" hogy 20 éves korra muszáj elveszteni. Ne legyél birka és ne menj a többi után.
U.i: Lehet lepontozni sok taknyos tini!
:)
27/N
én se úgy értettem h a többi után kel menni. hanem h társaság függő hogy ciki e vagy nem. Vannak akik nem törődnek azzal h vki szűz az oké. engem se szokott érdekelni.
De ha te eldöntöd h nem ciki, de több társaság is ahol tartózkodsz piszkálnak vele és gyakran emlékeztetnek rá, cikiznek, és idiótaként kezelnek akkor mondogathatod magadnak h nem ciki nem ciki. ennyi az annyi kész.
Azért sztem ne pontozz le embert mert nem az a véleménye mint neked. Mert pl én senkit nem piszkálok ilyenekért, de mint mondtam h ha a társaság szégyeníti agyba fűbe az illetőt hát akkor... nem tud mit csinálni: ciki
de én arról mit tehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!