Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex, de még szűz vagyok a nő pedig nem tud róla?
Szóval van egy játék ahol megismertem egy 34 éves nőt és sokat beszélgettünk, és kialakult köztünk valami és már webcam szexeltünk és szeretnénk találkozni.
Biztos szexelnénk, de én még szűz vagyok és biztos beégnék szerintetek hogyan tudnám ezt megoldani ?
Nem biztos, hogy égés lesz ha maszturbálásnál sokáig bírod, nincs túlérzékenységed(a makkon) és némileg tudod, hogyan kell csinálni történetek vagy normálisabb filmek alapján akkor nem biztos, hogy egyáltalán kiderül ez.
Ha meg igen? Megmondom, hogy így van, szűz vagyok. Szerinted változtat valami a dolgon? Felveszi a ruháját és elfut sírni? Vagy pofozni és üvölteni kezd veled, hogy miért nem mondtad el neki, hogy szűz vagy?
Semmi gond nem lesz, ne parázz rá, gondolj arra, hogy mennyi irigy srác van most a világban aki hasonló szitura vágyna... Legyél figyelmes és magabiztos, attól, hogy szűz vagy még irányíthatsz az ágyban, te vagy a férfi! Hidd el, ha magabiztos leszel élvezni fogja, látni fogod, hogy milyen pózban, milyen mozdulatnál élvezi jobban, csókolgasd mindenét közben, a két kezed sem azért van, hogy szex közben a nem létező zsebedben legyen...használd őket, cirógasd a haját, fejét, mellét, hátát, combját, fenekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!