Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal először?
Figyelt kérdés
Ti mennyit vártatok? Hány évesek voltatok?2015. szept. 27. 11:31
3/10 anonim válasza:
1 hónap után, 17 voltam akkor
5/10 anonim válasza:
A kulcsszavakbol itelve az elso elsore gondolsz :-). Az 3 honap utam tortent meg, eb 17, o 19 volt akkor -es mindkettonknek az elso elso volt :-)
7/10 anonim válasza:
Az első randin, de azóta is együtt vagyunk.
18l
8/10 anonim válasza:
En 7 honap utan es megerte varni! Igazi meghitt, szerelmes szex volt, nem egy fellangolas, azota is egyutt vagyunk nivemberben leszunk 3 evessek 😏 17/L
9/10 anonim válasza:
nallam 4 es fel honap utan!
de nagyon szeretjuk egymast <3
ennyire meg nem szerettem senkit!
es ugy erzem megerte varni,mert pont ugy tortent ahogy elkepzeltem,o volt felul,lassu volt,erzekies,csendes,es kozben puszilgatta a nyakam,csokoloztunk <3 szerettem nagyon.. azota mar fel eve vagyunk egyutt es o 17 en 16 vagyok :D 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!