Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután nem voltatok már szűzek, azután mennyi idő után feküdtetek le az új barátotokkal?
Hát nekem speciel ez nem volt szüzesség előtt sem probléma... Egy hét ismertség után vesztettem el, és azóta is ezt tartom. Még nem mondhatnám, hogy hátrányom származott volna belőle...
Szóval ne időhöz mérd a dolgot, hogy mikor "érdemes", meg hasonlók. Amikor úgy érzed, hogy már lehet, amikor már úgy érzed, hogy ideje van, akkor legyen. De ne hónapokban számláld, érzésre csináld. Bizalom, nyitottság, ilyesmi alapján dönts. Az idő önmagában nem mond sokat.
3 hónap már jó, de ne csak az időt nézzük. Készen álsz rá? volt már szexuális ismerkedés?(simogatás, játszadozás) Kívánjátok egymást?
Ha mindenre igen, akkor beszélgess vele a szexről, azután pedig rátok eldöntitek :)
Volt, akivel 5 nap után, ő később el is jegyzett.
Volt, akivel 4 hónap alatt sem-nem akartam, nem kívántam, szakítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!