Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden 2. nő miért sub itt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden 2. nő miért sub itt a gyakorin?

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Mert ez a szexualitás kategória és az a normális, ha a nő ebben szubmisszív.
2015. szept. 28. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Bár igaz lenne...egy éve keresek egy sub beállítottságú lányt, és ugyan gyakorlott, tapasztalt vagyok, eddig nagyon gyenge a felhozatal. A felük mellébeszél, a másik felük éppen a nagykorúság határán mozog.

dom, 36 Ffi

2015. szept. 28. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt egy kérdés, hogy miért van egyre több férfi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

Ha ez így van, akkor előbb-utóbb elfogynak a domok, domunák, szomorú világ vár a szubokra.

2015. szept. 28. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:

mit értünk sub alatt?

mert ha azt hogy hagyja magát az ágyban és úgy forog ahogy a pasi akarja, akkor szinte 99%-ban szubmisszívek a nők.

ha arra gondoltál alatta, hogy szeretik a fájdalmat és a durvaságot akkor ott is jelentős nő szereti azt, de az már annyira nem általános.

Aztán van aki a durvaságnál is többet ért sub alatt, hogy szinte már fojtogatás/brutalitás bizonyos részei vannak benne, ez még ritkább.

2015. szept. 28. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:

azért válasszuk már szét a subot és a mazochistát jó !

mert ismerek domináns mazochistát is pasiban :-D

alapvetően azért hajlanak a nők inkább a sub fele mert a női szerepük is ezt kívánta meg, de mivel ma már ez nem igen él ezért gondolom h kevesebb a sub nő, egy önálló határozott nő nem hiszem h ebbe bele menne vagy max csak alkalmi jelleggel kipróbálni

másik dolog h rettentően nem értik h mit is mondanak, olvasták a szürkét és azt hiszik az a BDSM közben meg messze nem az !

és sokan akkor is ezt mondják mikor túlkép nem is azok

2015. szept. 28. 12:44
 6/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Lehet nagyon lazák a követelményeid, de én nem ezt tapasztalom. Pedig nálam sincs a listán a 8 napon túl gyógyuló sérülés.:D
2015. szept. 28. 13:00
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
akárhogy is nézem az egy 50%-os arány. Ami elég normálisnak tűnik nekem :D
2015. szept. 28. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor ki csajok beszelgetni akar a bdsm rol irjon

31F

2015. szept. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!