Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk vagy itt a gyakorin ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk vagy itt a gyakorin ez mennyire gyakori vagy igaz?

Figyelt kérdés
igaz hogy a legtöbb fiúban van biszex hajlam ha úgy alakulna nem ellenkeznétek? (bármi akár kiverné nektek egy másik fiú vagy lesz**na) válaszoljatok őszintén úgy is anonim :)

2014. aug. 27. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Bennem nincs. undorodok a gondolattól is.
2014. aug. 27. 22:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem igaz
2014. aug. 27. 22:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Valaki kitalálta, hogy minden létező emberben van ilyen hajlam. Hát fura, mert bennem nincs. Felvállalhatnám, mert nem írnék vissza mondjuk senkinek a privátjára, ha rám is igaz lenne. De tényleg hülyeség. Nincs minden fiúban. Hogy mennyiben van, mennyiben nincs, azt én nem tudhatom.
2014. aug. 27. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor bennem ilyen nincs, nem bírnám ellenkezés nélkül, még csak bele gondolni se esik jól
2014. aug. 27. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:

Rám nem igaz.. őszintén mondom, rám nem igaz..

De az igaz hogy van akinek igaz.. De olyan is van hogy nem igaz rá..

2014. aug. 27. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
abszolút nem oigaz
2014. aug. 27. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:

"Narcisztikus (önszerető) érzelmek, valamint a kasztrációs félelem mindig jellemző a homoszexuálisokban. Kutatások alapján férfiaknál kb. kétszer gyakoribb, mint nőknél. A szexuális nélkülözés hiány állapotai homoszexuális viselkedést válthatnak ki embernél, állatnál egyaránt."

[link]

érkezik a válasz a kérdésedre amivel személyszerint egyetértek

2014. aug. 27. 22:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem igaz, undorodom a témától.
2014. aug. 27. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Rám személy szerint igaz, de ez még semmit sem jelent. Sőt, szerintem sokkal ritkább az én esetem.
2014. aug. 27. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:
7X egyetértek mert akinek van rendszeres nemi élete nővel az nem fanyarodik a hiány miatt másra ,de aki már évek ota nem kapott puncit lehet h ráfanyarodik pusztán a szükség miat, ez nem általánosítható mert van aki elnyomja magába évekig a szükség hiányát
2014. aug. 27. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!