Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Osztály találkozó után le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztály találkozó után le feküdtem a volt osztály társamal és többet akar pedig nem lehet mert állapotos vagyok? Több lent

Figyelt kérdés
Le feküdtem a volt osztály társammal hétfőn sajnos elég sokat ittam tudom ez nem mentség de meg kívántam (régen szerelmes is voltam belé de akkor féltem az érzéseim kimutatni) most pedig folyamatosan keres hogy találkozzunk stb legyek a barátnője miközben nagyon jól tudja hogy 5 hónapos állapotos kismama vagyok. Hogy koptassam le

2015. szept. 27. 22:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérd ki az élettársad tanácsát, hogy ő szerinte hogy koptasd le a csávót, aki beintegetett a farkával a közös gyereketeknek.
2015. szept. 27. 22:59
 22/36 A kérdező kommentje:
Hadjuk látom itt csak idióták töltik el az idejüket.... Pfff
2015. szept. 27. 23:01
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

#21 -nek igaza van!!

Az élettársaddal beszéld meg, amúgy meg az idióták nem mi vagyunk, hanem aki 5 hónapos terhesen piál, meg félredug.....

2015. szept. 27. 23:07
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nevezem önkritikának!

2015. szept. 27. 23:11
 25/36 RRR ***** válasza:
fától az erdőt....
2015. szept. 27. 23:12
 26/36 anonim ***** válasza:

Kitalálom. Menő gyerek volt a suliban ugye ? inden csaj oda volt érte osztályban ?

magas ugye ?

2015. szept. 27. 23:16
 27/36 anonim ***** válasza:
59%

Látszik közeleg a generációnk... Szüleink megmondták, hogy ez lesz. Már nincs az a règi kor, amikor tartós házasságok voltak csalások nèlkül, őszinte èrzelmekkel. Szörnyen fájdalmas ezt olvasni. Szegèny gyerek, istenem. Mièrt tetted ezt? Ha őt szereted, mert nem tudtad elfelejteni akkor mièrt teszed ezt a pároddal? Mondd meg neki, mert úgy is lebukás lesz a vège. Ha szeret megbocsájt, ha szereted vele maradsz ès többet nem teszel ilyet, mert ennèl csúnyább dolog nincs a világon. Ne igyál kèrlek többet terhessèged alatt, meg egyèbkènt sem kène szerintem nagyon nagyon nem illik egy nőhöz.. a rèszegsèg. Annál csúnyább nincs mikor egy nő rèszeg ès ezt minden korosztály megmondja. Azèrt csak nem mèrgezted meg ezzel az egy alkalommal a gyerekedet. 100%-ban bizom benne, hogy ő ebből semmit sem èrzèkelt. Ezeket a dolgokat igyekezz lezárni mèg a születèse előtt, idegessèg mentesen. Gondolj a babádra kèrlek!!!!

17/L

2015. szept. 27. 23:17
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kérdésedre válaszolva: Úgy koptasd le, hogy mondd neki hogy 6 éve van egy élettársad, 5 hónapos terhes vagy, de ennek ellenére iszol és félredugsz. Ilyen szerencsétlen embert úgyse akarna magának az ember, a selejtet általában kidobják és nem keresik! Egy igazi életpálya model vagy :D
2015. szept. 27. 23:18
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"egyszer hibáztam..rosszabbak vagytok mint a muszlimok álszent ma.ok"

Igen, egyszer hibáztál, és van vagy kismillió indok, ami miatt el kellett volna kerülnöd, és még kismillió dolog, ami miatt játszva el is tudtad volna kerülni. Nem te vagy Ingrid Bergman a Casablanca egyik főszerepében...

Ami pedig a muszlimokat illeti: szerintem mi vagyunk a jobbak. Ha az élettársad muszlim lenne, már rég megnézhetnéd magad.

2015. szept. 27. 23:23
 30/36 anonim ***** válasza:
63%

#27: "100%-ban bizom benne, hogy ő ebből semmit sem èrzèkelt."

A feje biztosan koppant egyet-kettőt :D

2015. szept. 27. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!