Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztály találkozó után le feküdtem a volt osztály társamal és többet akar pedig nem lehet mert állapotos vagyok? Több lent
#21 -nek igaza van!!
Az élettársaddal beszéld meg, amúgy meg az idióták nem mi vagyunk, hanem aki 5 hónapos terhesen piál, meg félredug.....
Ezt nevezem önkritikának!
Kitalálom. Menő gyerek volt a suliban ugye ? inden csaj oda volt érte osztályban ?
magas ugye ?
Látszik közeleg a generációnk... Szüleink megmondták, hogy ez lesz. Már nincs az a règi kor, amikor tartós házasságok voltak csalások nèlkül, őszinte èrzelmekkel. Szörnyen fájdalmas ezt olvasni. Szegèny gyerek, istenem. Mièrt tetted ezt? Ha őt szereted, mert nem tudtad elfelejteni akkor mièrt teszed ezt a pároddal? Mondd meg neki, mert úgy is lebukás lesz a vège. Ha szeret megbocsájt, ha szereted vele maradsz ès többet nem teszel ilyet, mert ennèl csúnyább dolog nincs a világon. Ne igyál kèrlek többet terhessèged alatt, meg egyèbkènt sem kène szerintem nagyon nagyon nem illik egy nőhöz.. a rèszegsèg. Annál csúnyább nincs mikor egy nő rèszeg ès ezt minden korosztály megmondja. Azèrt csak nem mèrgezted meg ezzel az egy alkalommal a gyerekedet. 100%-ban bizom benne, hogy ő ebből semmit sem èrzèkelt. Ezeket a dolgokat igyekezz lezárni mèg a születèse előtt, idegessèg mentesen. Gondolj a babádra kèrlek!!!!
17/L
"egyszer hibáztam..rosszabbak vagytok mint a muszlimok álszent ma.ok"
Igen, egyszer hibáztál, és van vagy kismillió indok, ami miatt el kellett volna kerülnöd, és még kismillió dolog, ami miatt játszva el is tudtad volna kerülni. Nem te vagy Ingrid Bergman a Casablanca egyik főszerepében...
Ami pedig a muszlimokat illeti: szerintem mi vagyunk a jobbak. Ha az élettársad muszlim lenne, már rég megnézhetnéd magad.
#27: "100%-ban bizom benne, hogy ő ebből semmit sem èrzèkelt."
A feje biztosan koppant egyet-kettőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!