Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztály találkozó után le feküdtem a volt osztály társamal és többet akar pedig nem lehet mert állapotos vagyok? Több lent
Figyelt kérdés
Le feküdtem a volt osztály társammal hétfőn sajnos elég sokat ittam tudom ez nem mentség de meg kívántam (régen szerelmes is voltam belé de akkor féltem az érzéseim kimutatni) most pedig folyamatosan keres hogy találkozzunk stb legyek a barátnője miközben nagyon jól tudja hogy 5 hónapos állapotos kismama vagyok. Hogy koptassam le2015. szept. 27. 22:40
11/36 anonim válasza:
Aki inni, meg kefélni tud, az oldja meg a gondjait!
Az ilyenkor is legyen döntésképes!
12/36 anonim válasza:
Tudod ki az apa? A sok közül.....
13/36 anonim válasza:
"nyilván nem voltam döntésképtelen"
Ó, remek. Ez még rosszabb. Gratulálok. (És az alkohol amúgy se lenne mentség.)
14/36 anonim válasza:
Miért nem akarsz tőle többet?
15/36 anonim válasza:
Könyörgöm, ne javítsd már ki az automata helyesírás ellenőrzőt. :S Ez gáz. Minek kell innod, ha hü-lye vagy tőle?
16/36 A kérdező kommentje:
Istenem nem fűvel fával voltam 1 élet társam van 6éve övé a pici, egyszer hibáztam..rosszabbak vagytok mint a muszlimok álszent ma.ok
2015. szept. 27. 22:55
17/36 anonim válasza:
Szegény gyerek! Ugye tudod , hogy őt mérgezed az alkohollal?! Ne tedd tönkre a még meg nem született gyermeked életét! :_(((
18/36 anonim válasza:
Sok sikert a gyerekhez. Szegény gyereknek sanyar sorsa lesz.
19/36 A kérdező kommentje:
Ne aggodjatok most ittam először mióta terhes vagyok nem vagyok alkesz
2015. szept. 27. 22:57
20/36 anonim válasza:
Aha. Ki az a debil, aki egy öthónapos vemhes luvnyát akar barátnőnek, főleg, hogy pár feles után vonóhorogra lehetett tűzni?
Nem tudom mi a dühítőbb, hogy Ennyire hülye vagy, vagy pedi az, hogy minket nézel annak.
Amúgy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!