Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szintén 30-40 eves ferfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szintén 30-40 eves ferfiak válaszát várom. Miért húz ennyire magához?

Figyelt kérdés

Az ismert felàllàs. 40 éves nős ferfi 20 éves làny.

Amikor kettesben sétàlunk akkor sokszor megölel de úgy hogy nagyon magàhoz húz ott lent.

Jelent valamit?

Vagy amikor megölelt és kabàt volt rajtam akkor nem a kabàton keresztül olelt meg hanem benyúlt a pulóver alatt a blúzomhoz.

Ezek jelzések??

Vagy ez egyszeri alkalom volt hogy amikor sötetben a kicsiban ültünk akkor megfogta a kezemet és a bal beső combjàra tette a kezem.

Ez is jelent valamit?

2015. szept. 27. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
tipikus pedofil aki birtokolni akar egy kislányt de neki van annyi esze, hogy nem keres kiskorúakat így maradtál te... illetve kitudja hányan... 32/f
2015. szept. 27. 15:28
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Ezek egyértelmű jelzések. Főleg az utolsó. Szeretne megdönteni.
2015. szept. 27. 15:31
 3/13 anonim ***** válasza:
14%

Bár neki nem, de egészséges lelkületű külső szemlélőnek undorító ha egy 40-es csóka nyomorgat egy 20 éves lányt.

Majdnem a gyereke lehetnél.

2015. szept. 27. 15:34
 4/13 anonim ***** válasza:
az még semmi #3-as, de felesége is van... és sötétben a kocsijában ölelgeti meg fogdostatja magát...
2015. szept. 27. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, az már csak hab a tortán, hogy nős.

Mennyi ilyen féregről hallottam már de ez a nők hibája is, adják az ilyenek alá a lovat, mint a példa is mutatja.

2015. szept. 27. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Megakar dugni, ha még 100-szor felteszed ezt a kérdést, akkor is ez lesz a válasz. Elég undorító ha egy 40-es férfi(?) lánya korabeli csajokkal akar dugni, illetve dug is. Az a lány se normális, aki 40-esekre bukik. Szerencsére az én környezetemben ilyenre nincs példa, teszek róla :)
2015. szept. 27. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, szexuális kapcsolatot akar tőled.

És te? Te mit szeretnél tőle?

2015. szept. 27. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Ebből szex lesz
2015. szept. 27. 17:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos lehet,hogy szex lesz belőle,mert nem vagyok a környéken.
2015. szept. 27. 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, ezek valóban jelzések, arra hogy szeretne téged megkapni!

Volt egy évfolyam társam a fősulin, ő is 20 volt, a pasija 42, akkor vált el, odáig volt a lányért, és meg is kapta, eleinte csak szexkapcsolat volt, aztán később a csaj annyira ragaszkodott hozzá, teherbe is esett, azóta összeházasodtak, és "boldogan" élnek! Jaa, nem, mert a korkülönbség okozott nekik igen sok bonyodalmat!

Ráadásul még a csaj apjánál is öregebbnek néz ki!

Gondold meg jól, hogy akarod-e Te ezt az embert!!

Sőt, ha a felesége rájön, lehet hogy Te fogsz rosszabbul járni, láttam már példát erre is!!!

2015. szept. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!