Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erőszaknak számítana?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszaknak számítana?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy kicsit többet ittam a kelleténél, nem voltam öntudatlan, csak jól éreztem magam. Miután hazaértünk a párommal szeretkezni kezdtünk. (3 és fél éve vegayunk együtt)

Egy kis idő után kérte, hogy forduljak hasra, aztán nem éppen a hüvelyembe hatolt...óvszer és sikosító nélkül. Hirtelen fel sem fogtam, aztán fájdalmat éreztem. Szóltam neki, hogy fáj, semmit sem reagált. Amikor másodszor szóltam annyit mondott, hogy ne haragudjak, de folytatta. harmadszor is kértem, hogy hagyja abba...aztán elélvezett.

rengetegszer bocsánatot kért és látom, hogy bánja...én mégis úgy érzem magam, mintha "megerőszakoltak" volna. Visszaélt az állapotommal és nem figyelt rám.

Soha sem volt ilyen eddig.

Mégis mit gondoljak? Erőszaknak számít ez egyáltalán?

2015. szept. 26. 11:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem annak, aki szerint akár amiatt, hogy amúgy magába a szexuális együttlétbe belement a kérdező, akár amiatt, hogy nem vadidegen volt számára a férfi, ami történt, nem szexuális erőszak annak ellenére, hogy a beleegyezése nélkül történt, az akarata ellenére, és a védekezésre képtelen helyzetét kihasználva, szerintem érdemes lenne azt a kérdést őszintén megválaszolnia saját magának, hogy ha - amennyiben férfi - ő a saját partnerével szexuális együttlétet tervezne, és a példa kedvéért belemenne abba, hogy a párja ennek részeként kikötözze a kezeit és a lábait az ágyhoz, de a nő aztán egy jó kis orgazmus kontrollos orális kényeztetés, vagy lovagló pózban történő szex helyett, amire ő számított, felvenne egy felcsatolható péniszt, és análisan közösülne vele (a lényeg szempontjából részletkérdés, érzésre viszont marhára nem, szóval tegyük hozzá, hogy úgy szárazon, síkosító nélkül), és az aktust azután is folytatná, hogy neki fáj, ennek többször hangot ad és megkéri a nőt, hogy hagyja abba, de hiába, akkor ő ezt vajon rajta elkövetett erőszaknak élné meg, vagy csak egy, a szokásostól némileg eltérően zajló szexuális együttlétnek, ami belefér egy normális párkapcsolatba, hiszen a másik biztos vágyott rá, ha nő nem is.
2015. szept. 26. 14:07
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezért mondtam azt, hogy mennyire volt határozottan elutasító. Ha határozottan elutasította, akkor sajnálom. Az elemi ösztön című filmben van egy jelenet amikor az exasszonyt hátulról kapja el, ott is mondja hogy kérlek ne, de inkább izgatni akarja. Ha a saját barátnőm felnyomna egy vibrit lehet hogy elmondanám utána mindennek, lehet el is hagynám, de nem érezném magamat megerőszakolva.
2015. szept. 26. 14:22
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan szervezet amit anonim felhivhatsz(ingyenes ha jol tudom) es elmesélheted a telefonban h mit éltél át. Ők biztos segitenek ezt a helyzetet átbeszélni és utánna tudni fogod mit kell tenned. A Googleban ráfogsz hamar találni. Keresd ki a számot a neten(vmi olyasmi h nők elleni erőszak...) és hivd fel! azzal nem veszitesz semmit.
2015. szept. 26. 15:32
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

És te ennyiben akarod hagyni, kérdező?

Jaaj, túlteszem magam rajta, meg dejó, itt kiírtam magamból és ennyi? Legalább elbeszélgettél vele arról, hogy ez azért nagyon nem volt helyes, amit csinált? Vagy nem is beszéltél vele?

Hát, persze, hogy a férfiak azt mondják, hogy nem erőszak volt. Kihasználtak téged, nem kicsit... Szóltál, hogy hagyja abba és nem hagyta... Ez kemény. És te még azzal jössz (vagy inkább azt beszéled be magadnak) hogy megbánta, a haveroknak meg röhögve meséli majd, hogy s..ggbe rakott téged.

Komolyan ennyivel le akarod zárni? Sőt, még legközelebb te nyújtod oda a s..gglyukad, hogy dugja meg, mert olyan édes, mert te igenis láttad rajta, hogy megbánta???

Durva, hogy a férfiakban mennyire nem lehet megbízni...

De ha te is csak csöndben ülsz, és nem mondod meg, hogy kihasznált téged, akkor meg is érdemelted...

Ez a pasi nem igazán szeret, mivel nem igazán érdekli, hogy neked mi a jó. Ráadásul te még csendben tűröd...

Én azonnal szakítanék vele... Hiszen téged egy szextárgynak használt. Fontosabbnak tartja az anál kiprópálását, mint téged.

Gratulálok nektek.

2015. szept. 26. 16:08
 25/30 anonim ***** válasza:
#24! Fehér Gyűrű és NANE!
2015. szept. 26. 16:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon óvatosan kérj tanácsot.
2015. szept. 26. 17:17
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez nemi erőszaknak minősül és simán fel is jelentheted. Én mondjuk tuti kidobnám a francba az ilyen bunkót, akit csak a saját élvezete érdekli, az lenne a minimum.
2015. szept. 26. 19:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony nemi erőszak volt. Szerintem a minimum az, hogy elbeszélgetsz vele erről, hogy szembesüljön azzal, mit tett. De akár fel is jelentheted, ahogy már előttem is írták.
2015. szept. 26. 20:01
 29/30 anonim ***** válasza:

#24 vagyok, #25, ezzel nem tudom, mit akartál mondani.

Kérdezőnek még annyi, hogy én azért nem jelenteném fel..

De elbeszélgetnék vele, hogy most ezt hogy gondolta.

2015. szept. 26. 22:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Visszafordíthatatlan című filmet. Na ott anális erőszak volt.
2015. szept. 27. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!