Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszaknak számítana?
Tegnap este egy kicsit többet ittam a kelleténél, nem voltam öntudatlan, csak jól éreztem magam. Miután hazaértünk a párommal szeretkezni kezdtünk. (3 és fél éve vegayunk együtt)
Egy kis idő után kérte, hogy forduljak hasra, aztán nem éppen a hüvelyembe hatolt...óvszer és sikosító nélkül. Hirtelen fel sem fogtam, aztán fájdalmat éreztem. Szóltam neki, hogy fáj, semmit sem reagált. Amikor másodszor szóltam annyit mondott, hogy ne haragudjak, de folytatta. harmadszor is kértem, hogy hagyja abba...aztán elélvezett.
rengetegszer bocsánatot kért és látom, hogy bánja...én mégis úgy érzem magam, mintha "megerőszakoltak" volna. Visszaélt az állapotommal és nem figyelt rám.
Soha sem volt ilyen eddig.
Mégis mit gondoljak? Erőszaknak számít ez egyáltalán?
És te ennyiben akarod hagyni, kérdező?
Jaaj, túlteszem magam rajta, meg dejó, itt kiírtam magamból és ennyi? Legalább elbeszélgettél vele arról, hogy ez azért nagyon nem volt helyes, amit csinált? Vagy nem is beszéltél vele?
Hát, persze, hogy a férfiak azt mondják, hogy nem erőszak volt. Kihasználtak téged, nem kicsit... Szóltál, hogy hagyja abba és nem hagyta... Ez kemény. És te még azzal jössz (vagy inkább azt beszéled be magadnak) hogy megbánta, a haveroknak meg röhögve meséli majd, hogy s..ggbe rakott téged.
Komolyan ennyivel le akarod zárni? Sőt, még legközelebb te nyújtod oda a s..gglyukad, hogy dugja meg, mert olyan édes, mert te igenis láttad rajta, hogy megbánta???
Durva, hogy a férfiakban mennyire nem lehet megbízni...
De ha te is csak csöndben ülsz, és nem mondod meg, hogy kihasznált téged, akkor meg is érdemelted...
Ez a pasi nem igazán szeret, mivel nem igazán érdekli, hogy neked mi a jó. Ráadásul te még csendben tűröd...
Én azonnal szakítanék vele... Hiszen téged egy szextárgynak használt. Fontosabbnak tartja az anál kiprópálását, mint téged.
Gratulálok nektek.
#24 vagyok, #25, ezzel nem tudom, mit akartál mondani.
Kérdezőnek még annyi, hogy én azért nem jelenteném fel..
De elbeszélgetnék vele, hogy most ezt hogy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!