Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erőszaknak számítana?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszaknak számítana?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy kicsit többet ittam a kelleténél, nem voltam öntudatlan, csak jól éreztem magam. Miután hazaértünk a párommal szeretkezni kezdtünk. (3 és fél éve vegayunk együtt)

Egy kis idő után kérte, hogy forduljak hasra, aztán nem éppen a hüvelyembe hatolt...óvszer és sikosító nélkül. Hirtelen fel sem fogtam, aztán fájdalmat éreztem. Szóltam neki, hogy fáj, semmit sem reagált. Amikor másodszor szóltam annyit mondott, hogy ne haragudjak, de folytatta. harmadszor is kértem, hogy hagyja abba...aztán elélvezett.

rengetegszer bocsánatot kért és látom, hogy bánja...én mégis úgy érzem magam, mintha "megerőszakoltak" volna. Visszaélt az állapotommal és nem figyelt rám.

Soha sem volt ilyen eddig.

Mégis mit gondoljak? Erőszaknak számít ez egyáltalán?

2015. szept. 26. 11:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%
De nem azon problémázik a kérdező hogy fenékbe kapta, csak azon hogy síkosító nélkül, és fájt neki. Max könnyű testi sértés. Azzal tisztában volt hogy szex lesz, csak a hüvelybe várta, és popóba kapta. Nem tudom mi ez.
2015. szept. 26. 12:36
 12/30 anonim ***** válasza:
1%

Ugyan, nem kell annyira felfújni...

A párod, akivel bele is mentél épp a szexbe. Csak épp annyi, hogy amúgy is akarta, az eddigiek alapján. Most pedig volt annyi benne, hogy megcsinálja. Csak bunkó volt, hogy nem figyelt arra, hogy neked is jó/elviselhetőbb legyen.

2015. szept. 26. 13:12
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Az az erőszak ha berángatnak egy furgonba idegenek, lefognak, lerángatják a ruhád, és bömbölve sikítassz akkor is megteszik, ha kapálózol még fel is pofoznak. Akkor nem filóznál rajta hogy erőszak volt-e vagy sem.
2015. szept. 26. 13:41
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

Párkapcsolaton belüli erőszak is létezik! Szerintem ez egyértelműen nemi erőszak volt.

Vagy akkor ezzel a logikával szerintetek, ha megölne a férjem, az nem lenne gyilkosság, mert nem ismeretlen teszi? Szóval ne is kapjon érte büntetést? Pff...

2015. szept. 26. 13:44
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel a ti seggetekbe is fel lehet dugni egy vibrátort mikor nem tudtok védekezni srácok?
2015. szept. 26. 13:48
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos és a kevésbé hasznos válaszokat is. Megpróbálom nem "felfújni" de kihasználva érzem magam. Soha nem volt ilyen, sem pedig erőszakos. Láttam rajta, hogy igazán megbánta, szeretem őt, nem szeretném, hogy erre rámenjen a kapcsolatunk. Valahogy megpróbálom túltenni magam ezen, már az is segített, hogy ide leírhattam.
2015. szept. 26. 13:52
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erőszak, én is annak érezném.

Volt, hogy mi is ittasan voltunk együtt a párommal, de ha valamelyikünk bármilyen módon fájdalmat okozott a másiknak azonnal bocsánatot kértünk és nem csináltuk tovább azt a dolgot.

Análnál pedig a síkosítás alap dolog, az ne olyan mint a hüvely hogy magától sikamlóssá és a pénisz befogadására képessé válik.

Teljesen más lett volna a szitu, ha a párja előkészíti a terepet és a kérdező is élvezi az együttlétet. De így számára ez egy kellemetlen, fájdalmas élmény, bár szerintem az rosszabb, hogy 3 évnyi kapcsolat után ennyire figyelmen kívül hagyta a párja a kérését.

2015. szept. 26. 13:56
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Kellene tudni mennyire volt határozottan elutasító. Mert ha egyszer annyit mondott "jaj", még vehette incselkedésnek is. Ha sikított, könyörgött és mégis, akkor az volt.
2015. szept. 26. 14:01
 19/30 A kérdező kommentje:
Nem annyit mondtam, hogy jaj. Világosan közöltem vele, hogy "Ez fáj, kérlek ne." ennyit mondtam.
2015. szept. 26. 14:03
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

nem tudom, én nagyon másképp néznék ezek után a a barátomra...

igen, erőszak, és az olyan gyökerek, akik szerint kapcsolaton belül nem létezik a nemi erőszak fogalma, meg "mit rinyál, amúgy is szex lett volna, csak máshova kapta, ez így nem erőszak" azok kussoljanak.

az erőszak az, amikor olyat csinálnak veled, amit nem szeretnél, tiltakozol ellene. az, hogy ki csinálja, az csak súlyosbító tényező.. és így az, hogy szóltál, és ennek ellenére nem hagyta abba az az ember, aki elvileg szeret téged....hááááát nem tudom mit tennék, felételezhetően nem szakítanék, de odalenne a bizalmam. mármint persze, persze, megbánta, a lényeg, hogy megtette.

2015. szept. 26. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!