Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszaknak számítana?
Tegnap este egy kicsit többet ittam a kelleténél, nem voltam öntudatlan, csak jól éreztem magam. Miután hazaértünk a párommal szeretkezni kezdtünk. (3 és fél éve vegayunk együtt)
Egy kis idő után kérte, hogy forduljak hasra, aztán nem éppen a hüvelyembe hatolt...óvszer és sikosító nélkül. Hirtelen fel sem fogtam, aztán fájdalmat éreztem. Szóltam neki, hogy fáj, semmit sem reagált. Amikor másodszor szóltam annyit mondott, hogy ne haragudjak, de folytatta. harmadszor is kértem, hogy hagyja abba...aztán elélvezett.
rengetegszer bocsánatot kért és látom, hogy bánja...én mégis úgy érzem magam, mintha "megerőszakoltak" volna. Visszaélt az állapotommal és nem figyelt rám.
Soha sem volt ilyen eddig.
Mégis mit gondoljak? Erőszaknak számít ez egyáltalán?
Ha én lennék ilyen helyzetben, lelki értelemben egyértelműen erőszaknak élném meg, ha a beleegyezésem nélkül tenne ilyet a párom, és ráadásul a kifejezett kérésem, a fájdalmam, illetve a tiltakozásom ellenére folytatná a dolgot, visszaélve azzal, hogy nem csak a fizikai erőfölénye miatt, hanem eleve már maga a testhelyzet miatt sem tudok hatékonyan védekezni, nem tudom "lelökni magamról", illetve ha fizikai ellenállással próbálkozom, akkor az jó eséllyel csak még nagyobb fájdalommal járna, és egy esetleg végbélsérülést vonhatna maga után következményként.
Azt, hogy jogi értelemben szexuális erőszaknak minősül-e, amit tett, azt ez alapján tudod eldönteni:
"Btk. 197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,
b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!