Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számítana?
Lassan kezd kiderülni számomra, hogy lehet, hogy nem csak a fiúk iránt érdeklődöm. Nagy a valószínűsége, hogy csak a kíváncsiság, mert még nem csináltam ilyet.
Nagyon nagyon szeretem a barátomat, egy éve vagyunk együtt, és nagyon sok mindenen mentünk keresztül. Vonzódom hozzá szexuálisan, tökéletesen ki tudjuk elégíteni egymást, különlegesen jó a kapcsolatunk.
Az utóbbi időben azonban az egyik távolabbi barátnőmmel elkezdtünk beszélni a témáról, kicsit becsiccsentett állapotban. Szerinte teljesen rendben van, a legjobb barátnőjével, ha együtt vannak bulizni és smárolhatnékjuk van, de mind a kettőjüknek pasija van, akkor smárolnak minden gond nélkül. Nekem meg megjött a kedvem, kíváncsi voltam, de végül nem mentem bele a barátom miatt.
Vele beszéltem erről, ő nem örülne neki. Megértem. De akkor is baromi kíváncsi vagyok. Viszont nagyon szeretem... Most akkor hogy is van ez?
ha a pasid megcsalásnak tekinti akkor az
ha nem tekinti annak akkor nálatok nem az
szerintem ígyis-úgyis megcsalás :D
Igen, megcsalás szerintem, viszont a barátod sem értem, hogy őt ez miért zavarja.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!