Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám flörtöl a barátnőimmel. Hogy állítsam le? L
Figyelt kérdés
Amikor átjönnek a barátnőim rögtön szexista megjegyzéseket tesz. Annyira szánalmas... Azt hiszi magáról, hogy 18 éves, 39 évesen. Nekem meg k**rva kellemetlen, hogy a barátnőimnek ilyeneket mond. Nem is értem mit gondol magáról. Tegnap beszélgettem vele, hogy jó lenne ha befejezné, de erre megsértődik. Szerinte csak ártatlan szavak.2015. szept. 25. 14:03
1/7 anonim válasza:
sértődjön... állítsa le magát, mert ez tényleg szánalmas. amúgy a barátnőd is megmondhatja neki, hogy túllép egy bizonyos határon.
2/7 anonim válasza:
Ok, neked kellemetlen! De mit szólnak a barátnőid?
És ha megsértődik akkor mi van? És az anyukád mit szól ehhez?
3/7 Ügyet Lenke válasza:
miket mond? nem lehet, hogy te vagy túl prűd? miért nem mentek fel a szobádba, oda csak nem megy utánatok...és ne írd le még az "öreget" mert 39 évesen még nem az, sok csitri is befeküdne még alája...
4/7 anonim válasza:
Fú ez tényleg szánalmas. Barátnőm apja ugyanilyen. Undorító. Engem megkért barátnőm ha ezt csinálja állítsam le. Ajánlgatta magát, mondtam köszi de már van Apukám. Vörösödött aztán hófehér lett, azóta nem zaklat.
5/7 anonim válasza:
Gondolom csak szeretne kapni valamit cserébe, ha már annyi pénzt rádkölt. A felnevelésedbe ölt pénzt el is k**vázhatta volna, de nem ezt tette. Ezt azért értékelhetnéd.
6/7 anonim válasza:
Az én barátnőm 25 évvel idősebb pasival jár.
7/7 anonim válasza:
barátnőid hány évesek ? és te ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!