Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le, hogy ne célozgasson rá?
> Én nem szeretném.
Ha szabad kérdeznem: miért?
Tudom, hogy sokan szedik és semmi bajuk nincs tőle. De hallottam olyanról is, akin jelentkeztek mellékhatások.
De kérlek, ne próbáljatok rábeszélni. Csak segítséget szeretnék kérni, hogy megértse a párom.
"Pedig megmondtam neki világosan, hogy nem szeretném, talán majd később." -> itt a baj
Ha egy pasinak azt mondod (bármiről is legyen szó), hogy most nem, de majd később talán, akkor egyértelmű, hogy később újra elő fogja hozni a témát. Beszéld meg vele újra, és nyomatékosítsd, hogy majd Te szólsz, ha úgy érzed, hogy készen állsz rá. De ha egyáltalán nem áll szándékodban gyógyszert szedni, azt mondd neki, ne hitegesd.
jól teszed, hogy nem szeded. ilyet is csak egy pasi képes erőltetni. nekik szerencséjük van az óvszerrel (amiért mondjuk hisztiznek is rendesen, holott ha tudnák, milyen a tabletta), nem okoz semmilyen fizikai változást.
én szedtem, és marha sok mellékhatása kijött rajtam. pl folyamatosan migrénem volt, elment az étvágyam, azóta nem tudok húst enni (pedig már régen abbahagytam, és sosem voltam és nem is akartam vega lenni!), plusz lett egy csomó a mellemben.
ha továbbra is felhozza, mondd neki azt, hogy: és te miért nem húzol gumit? esetleg azt, hogy : ha szeretsz, akkor nem akarod, hogy hormonokkal tömjem magam. ha szeretsz, akkor nem várod el, hogy fizikailag kárt okozzak magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!