Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan állítsam le, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le, hogy ne célozgasson rá?

Figyelt kérdés
A párom felajánlotta, hogy kezdjek el fogamzásgátlót szedni. Én nem szeretném. Ezt közöltem is vele. Egy ideig úgy tűnt, "beletörődött", de most újra célozgat, hogy jobb lenne. Pedig megmondtam neki világosan, hogy nem szeretném, talán majd később. Mit mondhatnék még neki, hogy ne célozgasson rá?
2011. jún. 6. 20:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Meg mondja, hogy van hormonmentes tabletta is, meg keresgél, hogy melyik lenne jó. Aranyos, de én nem szeretném. Még ha hormonmentes is... annak is lehet mellékhatása, mint mindennek. Nem tudhatom hogyan reagál rá a szervezetem. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2011. jún. 6. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
nem kell magyarázkodnod. ha nem akarsz valamit, akkor ne tedd ennyi. mondd neki, hogy nézd, ha szeretsz, akkor nem kényszerítesz olyanra, amit nem akarok. akkor nem akarhatod, hogy olyat tegyek, ami nekem nem fér bele. és mind1, h hormonmentes e vagy sem. nem akarod, akkor ne tedd.
2011. jún. 6. 21:12
 13/13 napietus ***** válasza:

szerintem beszélned kéne egy orvossal, mert az érveid tipikusan a fél-vagy áltudományos cikkek, valamint barátnői ijesztgetések szövegei. lehet, hogy alaptalanok a félelmeid, egy beszélgetést megér!

ha ezek után még mindig így gondolod, akkor már valós információk birtokában tudsz érvelni, mert a "nem akarom magam gyógyszerekkel tömni" meg a '80-as évek egykori gyógyszereinek mellékhatásainak sorolása engem sem győzne meg...

2011. jún. 6. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!