Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Zavar a szőrös férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boros P. Ince kérdése:

Hölgyek! Zavar a szőrös férfi test? (Kép)

Figyelt kérdés

Az ilyen szőrzetre gondolok ezalatt: [link]

Visszataszító ez számotokra? Mi a véleményetek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Kellemes napot!

2015. szept. 25. 10:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

azert azt latod te is hogy a kepen rovidre van nyirva nem? valszeg teljesen leszedte, es most kezd rendesen kinoni. akinek ennyire dus, annak mar gondorodik is sok helyen. nekem pl inkab melkason van, hoszabb, de jol is all az izmokon ugyhogy hagyom.

nyaknal leszedem kicsit ne erjen ossze szakallal, es haton is ha meglatok kosza szorszalat azt is.

2015. szept. 25. 12:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Így van. Nálam a gond, hogy a hátamon is nő, azt pedig nem igazán díjazom..
2015. szept. 25. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik :-)

20L

2015. szept. 25. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:

Én eleve a természetességet szeretem, főleg egy férfinél :) Szerintem a szőrtelenítés az a nők dolga, bár én se díjazom, ha elvárják tőlem, hogy teljesen csupaszítsam le "ott"

De egy férfi ne tegye sehol, hisz pont ez a férfias. Persze azzal sincs bajom, akinek természetesen nincs a mellkasán szőr, de lényeg, hogy ne borotválja :)

30n

2015. szept. 25. 13:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Vélemények nyugodtan jöhetnek még!
2015. szept. 25. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:
A Normális ízlésű hölgyeket nem fogja :) mondjuk az én barátnőm 16 éves és él,hal a szőrzetért (szakáll,mellkasszőrzet..stb) és nekem emg van meg a picit macis testalkatért szóval vannak tini lányok is de nagyon ritka :D én pont kifogtam a legcukibbat,legaranyosabbat. :) 18/F
2015. szept. 25. 16:58
 17/21 A kérdező kommentje:

Én is úgy vettem észre, hogy a fiatalabb korosztálynak nem felel meg :)

Gratulálok, legyen hosszú és jó kapcsolatotok! :)

2015. szept. 25. 17:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ő egy kicsit túl szőrös, de szőr nélkül még rosszabb.
2015. szept. 26. 12:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tökélete! Én nem szeretem, ha mindenhol borotvált a pasi, főleg mert szúr, másrészt meg minek?
2015. szept. 27. 00:25
 20/21 anonim ***** válasza:
zavar!
2015. szept. 27. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!