Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Zavar a szőrös férfi test? (Kép)
Az ilyen szőrzetre gondolok ezalatt: [link]
Visszataszító ez számotokra? Mi a véleményetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kellemes napot!
azert azt latod te is hogy a kepen rovidre van nyirva nem? valszeg teljesen leszedte, es most kezd rendesen kinoni. akinek ennyire dus, annak mar gondorodik is sok helyen. nekem pl inkab melkason van, hoszabb, de jol is all az izmokon ugyhogy hagyom.
nyaknal leszedem kicsit ne erjen ossze szakallal, es haton is ha meglatok kosza szorszalat azt is.
Én eleve a természetességet szeretem, főleg egy férfinél :) Szerintem a szőrtelenítés az a nők dolga, bár én se díjazom, ha elvárják tőlem, hogy teljesen csupaszítsam le "ott"
De egy férfi ne tegye sehol, hisz pont ez a férfias. Persze azzal sincs bajom, akinek természetesen nincs a mellkasán szőr, de lényeg, hogy ne borotválja :)
30n
Én is úgy vettem észre, hogy a fiatalabb korosztálynak nem felel meg :)
Gratulálok, legyen hosszú és jó kapcsolatotok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!