Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, nő akinek bejön szexuálisan Ő?
A szemüvegesek bejönnek, azt tudom értékelni csak az első videóban, hogy van rajta szemüveg. :D
Amúgy nem rossz, de nekem inkább a fiatalabb korosztály tetszik. De ha mondjuk 10 évvel idősebb lennék, akkor valószínűleg olvadoznék a látványától. :D
Számomra Josh egy álom pasi, de nem feltétlenűl a külseje miatt, hanem a tehetsége és a személyisége (amennyi átjön belőle a közösségi oldalakon, stb.) miatt. Azon ritka énekesek közé tartozik akik képesek élőben felűlmúlni a studióban felvett változatott, nekem is volt szerencsém Őt hallani élőben :) Több hangszeren játszik és van egy jótékonysági alapítványa is amit elöszőr róla akartak elnevezni, de Ő nem így akarta... Egyébként kűlsőleg is bejön... A göndör haj pl. kifejezetten az esetem, de Josh nem foglalkozik túl sokat a külsejével, nézett már ki ennél jóval jobban is. És ez a szakáll borzasztóan sokat öregit rajta! Komolyan még csak idén lett 34, de itt kinéz 40nek. Ilyen frizurával, szakáll nélkűl, kicsit vékonyabban szerintem sokkal vonzóbb, pedig nem sokkal fiatalabb ezen a képen.
Persze ez beállított fotó :)
Valamint azok az albumok melyeken közelebb áll a pop műfajhoz mint a klasszikushoz jobban tetszenek, de ez már ízlés kérdése...
Ez a kedvenc számom tőle: https://www.youtube.com/watch?v=zS3MIWuMRhQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!